Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav jača od svega

Zaljubio se pa doznao tužnu vijest: Postat ću udovac do tridesete

Anna i Andy
Foto: Screenshot
1/2
08.07.2016.
u 09:38

Na vjenčanju, koje planiraju u rujnu u Yorkshire Dalesu, bit će oko 160 uzvanika, članova obitelji i prijatelja.

Andy Bell je 26-godišnjak je koji je našao ženu svog žena, ali brzo će je i izgubiti. 

Zaručio se s Annom Swabey koja ima tumor na mozgu, a liječnici su joj prognozirali još najviše četiri godine života. 

Andy je Annu upoznao preko Tindera, aplikacije za upoznavanje u veljači 2015. godine, i znao je za njeno zdravstveno stanje i prije nego što ju je pozvao na prvi spoj. 

"Imam još samo tri godine života. Shvatit ću ako se ne želiš vidjeti sa mnom". 

Ipak, Andy je inzistirao na tome da se konačno nađu i upoznaju. 

"Bio sam tako iznenađen i šokiran kada sam pročitao njenu poruku. Tko može očekivati takvu poruku od jedne 24- godišnjakinje? Ali odmah sam odgovorio da se kod mene ništa nije promijenilo te da je i dalje želim upoznati" , ispričao je Andy, piše Daily Mail.

Ljudi su ga, tvrdi, ispitivali zašto je otišao na taj prvi spoj znajući da je Anna smrtno bolesna. "Znao sam da sam se mogao poštedjeti boli i patnje, ali nisam želio. Znao sam da ću žaliti ako je ne upoznam. Morao sam, jako mi se svidjela. Nije to bio susret iz sažaljenja, već mi se stvarno jako dopala", ispričao je Andy. 

 

Gotovo odmah su "kliknuli" i postali par. Andy je uskoro upoznao i Annine roditelje i brata i sestru. Nakon nekoliko mjeseci, sjedio je uz nju pokraj bolničkog kreveta dok se oporavljala od operacije mozga, a bio je uz nju i tijekom 12 ciklusa kemoterapija koliko ih je primila otkada je upoznala Andyja. Anna je pozitivna osoba i ne želi gubiti vrijeme na ljutnju i tugu nego koristi svaki svoj trenutak života kako bi ga proživjela kvalitetno.

"Katkada se osjetim tužnim i zabrinutim zbog svega što slijedi", Andy kaže da slijedi njezin primjer i pokušava biti pozitivan kao i ona. 

Na vjenčanju, koje planiraju u rujnu u Yorkshire Dalesu, bit će oko 160 uzvanika, članova obitelji i prijatelja.

"Jedva čekam taj dan, da Annu mogu predstaviti kao svoju suprugu, životnu suputnicu dok nas smrt ne rastavi. Ma koliko to trajalo."

>>4 stvari koje parovi u sretnim vezama rade drukčije

 

Komentara 17

AM
Ameise
11:06 08.07.2016.

Respekt

IH
iron.hide.54966
14:47 08.07.2016.

U dobru i u zlu...kad bi svi više toga bili svjesni..

CY
CypressHill
10:17 08.07.2016.

Jadan covjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije