Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hat-trickom do Barcelone

Zagrizi Snickers, snimi video i upoznaj najvećeg nogometaša svih vremena

Zagrizi Snickers, snimi video i upoznaj najvećeg nogometaša svih vremena
Foto: PR FOTO
1/3
22.05.2017.
u 14:35

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević, svim je natjecateljima poručio: Nemojte reći da vas nisam pozvao i da niste imali priliku. Igraj nogomet, izvedi trikove i imat ćeš priliku upoznati nogometnu legendu Peléa. Sine, to se događa samo jednom u životu.

Ako znate koji je nogometaš osvojio tri svjetska prvenstva, u karijeri postigao 1281 gol, proglašen nacionalnim blagom i nosi službenu titulu najboljeg nogometaša 20. stoljeća, onda ste spremni upoznati upravo njega – najvećeg nogometaša svih vremena.

Upravo je to „slatka“ nagrada koja se može osvojiti u Snickersovom nagradnom natječaju „Zaigraj kao Pelé“, a koja najspretnijeg dobitnika može poslati ravno pred vrata legendarnom brazilskom virtuozu.

Dvadeset i pet prijavljenih natjecatelja s najvećim brojem glasova ulazi u uži izbor za glavnu nagradu, a konačnog pobjednika bira stručni žiri od tri člana među kojima je i „trener svih trenera“, legendarni Miroslav Ćiro Blažević, koji je svim natjecateljima poručio: „Nemojte reći da vas nisam pozvao i da niste imali priliku. Igraj nogomet, izvedi trikove i imat ćeš priliku upoznati nogometnu legendu Peléa. Sine, to se događa samo jednom u životu.“

Sve što je potrebno napraviti jest pronaći sličicu s Peléovim trikom u Snickers čokoladici, snimiti kratak video pokazujući isti taj trik te se prijaviti na internetskoj stranici www.snickers.com.hr, gdje se mogu pronaći detaljne upute o pravilima natječaja. Prijaviti se možete sve do 2. srpnja kako biste ušli u borbu za glavnu, „najslađu“ nagradu – putovanje u Barcelonu na trening s Peléom. Nagradni natječaj traje sedam tjedana, a u svakom tjednu dodjeljuje se po jedna tjedna nagrada – PlayStation 4 Fifa 2017.

Na sudjelovanje u nagradnom natječaju pozvani su svi, a posebno polaznici nogometnih škola.

 

Komentara 1

Avatar davcro
davcro
16:08 22.05.2017.

Zašto bi ga ja želio upoznati!? Da na meni ubere zaradu od sponzora??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije