Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu ovo očekivali

Zagrebački vatrogasci potužili se da su im čizmice za sv. Nikolu ostale prazne

Vatrogasna postrojba Zagreb_Facebook
06.12.2019.
u 11:51

Vatrogasci iz Zagreba danas rano ujutro objavili su na svojoj Facebook stranici kako su njihove čizmice ostale potpuno prazne.

"Nikakva čarobna jutra", tako glasi njihov opis na videu koji su objavili na Facebooku na jutro sv. Nikole, a video prikazuje kako vatrogasni kamion ide na dužnost. Nakon toga objavili su fotografiju prostorije gdje im stoje pripremljena odjela i čizme.

Čizme su, na blagdan svetog Nikole kada bi trebale biti pune slatkiša po starom običaju – ostale prazne. "I sve čizme prazne..." glasi opis na fotografiji. 

Ubrzo su se u komentarima javili vatrogasci drugih postrojbi – postrojbe Brdovec koje su dočekali slatkiši i Lasinja, čije je vatrogasce dočekala bova bijelog vina i mineralne za gemišt.

"Kod nas nisu!" komentar je DVD-a Brdovec. 

Foto: Facebook/RTL

"Dođite malo južnije!" javili su se iz Lasinje.

Foto: Facebook/RTL

U komentarima su se javili i građani koji su na njihovoj strani i misle kako su oni zaslužili sve.
Jedan od komentara bio je i: "Bolje da su prazne nego da ste vi u njima na intervenciji", a drugi odmah za njim: "Već su jutros morali izaći..."
Neki su se ponudili da će im oni donijeti slatkiše.

Upoznajte prve žene članice Kravat pukovnije:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:03 06.12.2019.

samo i dalje treba glasat za likove poput banditosa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije