Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zagreb od prošle godine ima novo mjesto za urbana vjenčanja i nije u pitanju još jedna svadbena sala

Studio weddings&events
Foto: ladies and gentleman weddings by Vuri Matija; foto.hr by SanjaTušek; Maja Jokić
1/9
25.10.2018.
u 15:30

Ovaj industrijski prostor upotpunjen je vintage detaljima koji daje toplu notu cijelom prostoru

U krugu tvornice Katran nalazi se stara tvornička hala koju su entuzijasti iz foto studija Katran odlučili pokazati u novom svjetlu. Tako je osmišljen Studio weddings&events.

I moramo priznati da su ponudili nešto novo, nešto drugačije za sve one koji žele proslaviti svoj dan u krugu prijatelja i opuštenoj atmosferi bez previše pompe i tradicionalnih protokola.

Ovaj industrijski prostor upotpunjen je vintage detaljima koji daje toplu notu cijelom prostoru, a lounge korneri i ambijentalna rasvjeta upotpunjuju dojam jednog opuštenog mjesta za svadbeni tulum ili pak ležerni korporativni event.

Foto: ladies and gentleman weddings by Vuri Matija; foto.hr by SanjaTušek; Maja Jokić

Kombinacija sjedećih i stajaćih mjesta daje mogućnost prilagodbe prostora vlastitim željama, a cijeli tim kreativaca iz Studija potaknut će vas da razmišljate izvan okvira klasičnih vjenčanja i evanata te vas motivirati da zajedno osmislite koncept koji će odraziti vašu osobnost.

Jer u ovoj ste priči bitni vi, a oni samo vole raditi dobre tulume!

Zvali se oni  vjenčanja, rođendani,  djevojačke ili momačke, domjenak ili event, za 50 ili 350 ljudi, nije bitno, jer sve to možete I mogu organizirati u Studiju. Odlična atmosfera tuluma I još bolje priče dan poslije njihova su inspiracija da vam se svaki put iznova dokažu u još boljem svjetlu (s ekstra redom lampica)

I to vam žele pokazati !

Foto: ladies and gentleman weddings by Vuri Matija; foto.hr by SanjaTušek; Maja Jokić

Dođite na Dan Otvorenih vrata u nedjelju, 28.10.2018. od 15 do 20h jer vam pripremaju razna iznenađenja u suradnji s EventMore i cateringom Muring!

Vidimo se u Radničkoj cesti 27!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije