Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto koje ne smijete propustiti

Zagreb čitav život sanja o Ljetu na Zrinjevcu

Ljeto na Zrinjevcu
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/11
14.07.2016.
u 15:19

Zabavni projekt u centru grada, uz mnoštvo zabavnog, edukativnog, kulturnog, sportskog i gastronomskog sadržaja

Grad Zagreb posljednjih se godina odlučno pokušava odmaknuti od reputacije grada koji je ljeti pust i dosadan, a u tome konačno i uspijeva. Uz mnoštvo zanimljivih (a i besplatnih događaja) koje možete posjetiti, od 8. do 31. srpnja bogatiji je za još jedno događanje - Ljeto na Zrinjevcu.

Ljeto na Zrinjevcu dolazi nam nakon prve Zrinjevačke plaže gdje su mnogi Zagrepčani odlučili, s nogama zarivenim duboko u pijesak, pročitati dobro štivo i nakon što je duo 2Cellos održao fantastičan koncert na Tomislavcu, zbog kojeg su mnogi požalili zbog odlaska na more. 

U najljepšem zagrebačkom parku, u samom centru grada, koji privlači brojne turiste i posjetitelje napokon će se ostvariti ideja koja se dugo rađala i konačno konkretizirala - zabavni projekt u centru grada, uz mnoštvo zabavnog, edukativnog, kulturnog, sportskog i gastronomskog sadržaja koji će uključivati najbolje od zagrebačke ponude.

Ljeto na Zrinjevcu podijeljeno je u 4 zone: Glazbeni Paviljon, Dječju zonu, Chill out zonu i Sportsku zonu.

Glazbeni paviljon ponedjeljkom nam donosi R'n'B i Jazz poslastice: Danijela Večerinović, Ivana Marić, Soul Shadows, Živa legenda, Milo Stavros& Artemija, Rolin Humes i dr., 

Utorkom su na redu književne večeri, a svi ljubitelji književnosti moći će prve večeri uživati u glasu dramaturginje međunarodnog glasa Tene Štivčić 

Srijedom je nastavak glazbe ali u Pop'&Rock ruhu, a Četvrtak je rezerviran za Večer smijeha uz sjajne komičare Gorana Vugrineca Goca i Vlatka Štampara. 

Petkom dovode DJ-a (Ozren Kanceljak), a u subotu su na redu Pop up koncerti čija će najzvučnija imena hrvatske glazbene scene ostati tajna do samog koncerta!

Nedjeljom će svi zaplesati uz nedjeljni plesnjak i slavne plesače kao što su Damir Horvatinčić, Hrvoje Kraševac i Ištvan Varga.

Dječja zona namijenjena je najmlađim posjetiteljima, a bit će 'aktivna' svaki dan ujutro i u poslijepodnevnim satima (od 9 do 11 i od 17 do 19 sati). Za zabavu namjlađih pobrinut će se Laboratorij zabave u kojem će educirani i kvalificirani animatori organzirati kreativne i edukacijske raznolike radionice.

Chill out zona, kao što samo ime kaže, namijenjena je za opuštanje i prostire se na dva zrinjevačka travnjaka. Zona će biti otvorena tijekom cijelog dana, a uz suncobrane i ležaljke, posjetitelji će moći probati cijeđene sokove, koktele, slane i slatke zalogajčiće i popiti kavicu.

Sportska zona ugostit će instruktore joge, meditacije, tai-chi-ja i tretmana relaksacije, kako bi posjetitelji mogli s njima vježbati i okušati se u ovim dalekoistočnim izazovima opuštanja i osnaživanja tijela. Cilj zone je poticati stvaranje  zdrave navike vježbanja i zdravog života, a vježbe će se održavati u jutarnjim i popodnevnim terminima (od 9 do 11 i od 17 do 19 sati). Tako će posjetitelji iz prve ruke vidjeti Gaia yogu, Aikido, Anan-do Tai Chi, radionicu sreće Mirka Vragovića i demonstraciju seta tehnike izraelske borilačke vještine Krav Maga

Sve ostale informacije možete naći na službenom programu Ljeta na Zrinjevcu, no sigurnu smo u jednu stvar - Na Zrinjevcu će svatko pronaći nešto za sebe.

>> Plaža na Zrinjevcu prava je gradska atrakcija. Ovako se uživa uz 'zagrebačko more'!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije