Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Zac Posen: Moja prva kolekcija naočala je za samouvjerene žene

zac posen
Pixsell
24.03.2012.
u 00:01

Mladi dizajner udružio je snage s brendom sunčanih naočala Illesteva i prvi put napravio kolekciju naočala za žene sa stavom

Američki dizajner Zac Posen sljedećeg će mjeseca lansirati prvu kolekciju sunčanih naočala u suradnji s internacionalnim brendom sunčanih naočala Illesteva, čiji dizajn nose poznate zvijezde poput Lady GaGe i Kate Moss. To je ujedno i prva suradnja između neke modne kuće i brenda sunčanih naočala.

Limitirana kolekcija naočala uključivat će dva oblika - mačkasti i ovalni, a okviri će biti dostupni u žutoj, zelenoj i smeđoj boji te sa zebrastim i krokodilskim uzorcima. Naočale će iznositi oko 1600 kuna, a moći će se kupiti na www.illesteva.com ili u buticima.

Posen je rekao kako će mu upravo ova kolekcija pomoći da se proširi i u druga modna područja:
- Ova kolekcija sunčanih naočala kao stvorena je za samouvjerene žene sa stavom te koje znaju nositi odjeću. Tako se pridružio ostalim dizajnerima koji su nedavno debitirali kolekcijom sunčanih naočala poput Jeana Paula Gaultiera.

 
 



 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije