Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'solo date'

Zaboravite na muškarce, ovo su provodi koje morate isprobati - same!

Žene
Foto: Thinkstock
15.07.2015.
u 10:14

Odvažite se sami i uživajte sami sa sobom. Ako ne znate što biste i kamo biste krenuli, evo savjeta žena koje redovito uživaju na "spoju same sa sobom".

Čovjek nije otok sam za sebe i najčešće volimo biti u društvu, posebice ako je riječ o izlascima.

No, da neki solo izlazak ne mora nužno značiti katastrofu i dosadu, dokazale su čitateljice Women`s Health magazina koje su otkrile kada i gdje najviše vole izaći same.

I nije tu ništa čudno. Nedavno provedeno istraživanje koje će u kolovozu biti objavljeno u časopisu Journal of Consumer Research, pokazalo je kako većina ispitanika "na prvu" smatra odbojnom idejom da se upuste u avanturu zvanu "solo izlazak", ali kada su se konačno odvažili, bili su iznenađeni. Mnogi su se proveli čak i bolje nego inače s društvu. Sumnjate? Odvažite se sami i uživajte sami sa sobom. Ako ne znate što biste i kamo biste krenuli, evo savjeta žena koje redovito uživaju na "spoju same sa sobom".

"Kava s hladnim lijekom..."

Sjediti u kafiću sami i ispijati kavu bez društva i nekoga za razgovor može se nekima činiti kao noćna mora. Ali nema ništa ljepše nego sjediti solo i čitati novine ili neku dobru knjigu u miru, smatra Lucy A.

Zaplešite uz ritmove omiljenog izvođača

Otići na koncert omiljenog izvođača bez ikakvog društva gotovo vam je nezamislivo? Ipak, ako se odvažite i odete same, uvidjet ćete da  ćete koncert puno bolje doživjeti i "upiti" svaku notu i stih, tvrdi Sandra Roldan iz Women`s Health magazina.

Uživajte u koktelu u noćnom baru

S vremena na vrijeme volim otići sama u neki bar i uživati u čaši dobrog vina ili koktela bez društva. Odličan je osjećaj biti dovoljno samostalan i neovisan da sami evaluirate dan iza sebe i na miru popijete piće, poručuje Annie D.

Umjetnost i tome slično...

Ako uživate u umjetnosti, vjerojatno ste jedna od rijetkih u vašem društvu. Umjesto da se ograničavate i ne odete pogledate odličnu izložbu koja je kratko u vašem gradu samo zbog toga što nemate s kim, odvažite se same prošetati između eksponata i uživajte u umjetnosti za svoju dušu.

Drugima je dosadno, a vi se provodite odlično

Nije utopija. Uzmite tu knjigu u ruku i uputite se u park ili na plažu i čitajte svoje omiljeno štivo. Na ovaj način ćete udovoljiti svojim čulima i to bez grižnje savjesti da je nekome pored vas dosadno.

Ta osvježavajuća poslastica

Nije sladoled samo za djecu. Zašto ponekad ne biste i vi sami uživali u omiljenoj ljetnoj poslastici? Nemojte stajati kod kuće i razmišljati se o tom slatkom okusu koji vam je "nedostižan" jer nitko nije raspoložen za šetnju i izlazak. Nabacite odjeću na sebe i uputite se u omiljenu slastičarnicu na taj slatki i osvježavajući "liz"...

Vrijeme je za kokice...I film...

Dobar film je dobar film, bez obzira na to sjedi li u kinu netko poznat pored vas ili ne. Ako idete sami, film ćete pogledati na miru bez ometanja i komentara partnera ili prijatelja. Poklonite si solo izlazak u kino, savjetuje Charesse J.

>>6 načina kako najbolje razbiti neugodnu tišinu tijekom izlaska

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije