Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAJAM VJENČANJA: “Vjenčanje iz snova” po drugi puta u koprivničkom hotelu Podravina

Za vjenčanje iz snova ipak će se morati štedjeti

02.02.2009.
u 17:06

KOPRIVNICA - Sudeći po interesu za izlaganje i sudjelovanje na drugom koprivničkom Sajmu vjenčanja, kao da su recesija i kriza još daleko od nas.

Unatoč crnim gospodarskim prognozama, za svoje “Vjenčanje iz snova”, mladenke će ipak blistati u raskošnim satenskim haljinama optočenim bisernim zrncima, lica će im blistati nakon ajurvedskih kozmetičkih tretmana, na ruci će im blještati vjenčani prsten ukrašen dijamantima, a torte na nekoliko katova, slatke delicije i druge kulinarske čarolije, bit će nuđene gostima.

Agencije su nudile i bogat odabir egzotičnih krajeve za bračna putovanja, vožnju kočijom s bijelim konjima ili pak bijelim automobilom, a majstori rasvjete lasere i ledenu rasvjetu. Sve se to nudilo, uz brojne modne revije i degustacije, na 2. Sajmu vjenčanja u koprivničkom Hotelu Podravina.

- Ovo je jedna od pet takvih priredbi u Hrvatskoj. Interes izlagača i posjetitelja je i ove godine bio velik, ugovoreni su i brojni poslovi, pa sam siguran da će mnoge podravske svadbe biti dobro organizirane i radi profesionalaca s našega Sajma, koji će im pomoći u tome, rekao je voditelj Hotela Marijan Kusak.

Prvoj gospodarsko-turističkoj manifestaciji u ovoj godini na području Koprivničko-križevačke županije, potporu daje i Županijska TZ, a kao gospodarsku priredbu koja ima velike mogućnosti za razvoj, ocjenio je i župan koprivničko-križevački Darko Koren, koji je Sajam vjenčanja otvorio.

- Svatove smo već dogovorili za mjesec listopad, a za 180 gostiju, sa kompletnom opremom i poslugom u jednom koprivničkom restoranu, trebat će nam 10.000 eura, rekao nam je Mario Vedriš, a njegova draga Dunja Ciraki pojasnila, da se pri tom ni u čemu ne pretjeruje, da je u tu ubrojena i vjenčanica koju će posuditi za jednu noć za 3.500 kuna, te haljine za djeveruše, pozivnice i glazba ali, kako svatove plaćaju roditelji i stric, neće će ići na svadbeno putovanje u egzotične krajeve.

- I mi si želimo vjenčanje iz snova, pa na Sajamu tražimo još ideje i detalje za uređivanje dvorane i svatovskoga stola, rekla je Dunja. -Sve je lijepo, ali i skupo, no dobro je da se tako veliki iznosi ne moraju dati odjednom, da se dio plaća unaprijed, da se dobar dio opreme može posuditi, ali će za vjenčanje iz snova, kakvo želim svojoj kćerki Tajani, ipak morati još štedjeti, zaključila je mama Nada na Sajmu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije