Za totalne početnike: Recept za domaću juhu koja je bolja od mamine i bakine
Kada pripremate juhu najvažnije je da imate što više različitog mesa i povrća i uspjeh je zagarantiran. Uz ovaj recept, juha će vam biti bolja od mamine, jedino ne garantiramo za onu koju priprema punica.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Nakon 2 sata mozes dobiti nekakvu polu juhu. Prava juha se kuha 3-4 sata bar.