Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODA Što odjenuti za Valentinovo

Za svaki slučaj nešto crveno...

moda-01-txt.jpg
import
13.02.2006.
u 19:17

Što djevojke najviše žele za Valentinovo? Najčešće romantičnu večeru, ručak ili bar odlazak u kafić na čaj za dvoje. Sretnice koje na Valentinovo imaju slobodan dan, mogu uživati u prirodi: ako u vas još ima snijega, uživat ćete u sanjkanju s dragim. Mondenim će "curama" privlačnijim od toga biti odlazak u kazalište. Kako se odjenuti za svaku od tih prigoda?

ODLAZAK U PRIRODU
obično završava čajem u dvoje, pa uz čizmice, zimsku jaknu ili "krznjak", tople hlače birajte majicu seksi dekoltea koji će grijati topla ešarpa, uza ženstvenu vesticu na preklop.

ČAJ ZA DVOJE
birajte ženstveno intoniranu odjeću, široku suknju uz finu majicu i sako usklađenih tonova. Za romantičnu večeru radije odjenite haljinu dakako romantičnog stila! Pudrasti, lila tonovi su "in".

KAZALIŠNA VEČER
udružena s Valentinovom znači udvostručenu raskoš: sve najskuplje iz vaše garderobe, balsku haljinu, ili bar malu crnu, uza krznene stole, duge satenske rukavice i obvezne visoke pete. Svakako odjenite nešto crveno: ne mora to biti donje rublje, dovoljna će biti torbica!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije