Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušajte

Za psihičko zdravlje potreban vam je slobodan dan. Evo što morate raditi za bolje raspoloženje

sreća
Foto: Thinkstock
02.05.2014.
u 07:28

Prvo napravite selekciju odjeće na osnovi toga što više nikada nećete nositi, a zatim prema sezoni.

Zdrava prehrana i vježbanje savršeni su za fizičko zdravlje, ali što je s onim psihičkim?

Kako na njega utjecati kada nemate vremena nego tu i tamo uhvatite koji dan slobodan? Ovo su naši prijedlozi!

Spremite ormare

Prvo napravite selekciju odjeće na osnovi toga što više nikada nećete nositi, a potom prema sezoni. Prvo darujte ili donirajte, a drugo odložite u drugi ormar. Tako ćete biti kreativniji u izboru onoga što ćete nositi.

Napravite nešto potpuno novo

Okušajte se u nečemu za što do sada niste ni pomislili da ćete raditi – tečaj nekog jezika, trbušnog plesa ili pantomime. Psiholozi kažu da potpuna zaokupiranost nečim novim i izazovi koje morate savladati stvaraju pozitivnu energiju. Okružite se sretnim, zdravim i dinamičnim ljudima. Nitko se ne može oduprijeti raspoloženju ljudi koji nas okružuju. Psiholozi to nazivaju “emotivna zaraza”. Zarazite se!

Izradite "banku sjećanja" s deset najuzbudljivijih seksualnih iskustava

Zapišite ih na papir jer to pomaže da ih zaista zapamtite. Zašto je to važno? Seksualni terapeuti tvrde da ćete tako lakše očuvati seksualnu maštu.

Prodajte stare stvari

Ako nemate kome darovati stvari koje su očuvane, a više vam nisu potrebne, prodajte ih – na buvljaku, tržnici, putem oglasa ili na internetu. Prodaja je još veća zabava od kupovine.

>>Nutricionisti preporučuju što i kako jesti da popravite raspoloženje

Komentara 2

JO
jozomali
10:01 02.05.2014.

zarađuj više od 7500kn mjesećno i ovo što je prethodilo moš zaboravit...osjećaćeš se sjajno

Avatar kamenjar
kamenjar
10:06 02.05.2014.

Za psihičko zdravlje meni je dovoljan dolazak na portal večernjeg lista ovdje toliko ima gostiju da me svakog dana oraspoloži njihova mržnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije