Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šoping groznica

Za ove blagdane izaberite savršene prigodne darove

blagdani
Arhiva Večernjeg lista
02.12.2009.
u 09:10

Maleni darovi zaista raduju najviše, zato birajte sitnice koje će razveseliti vaše najmilije. Neka to bude šal, zanimljiv dnevnik ili planer s inicijalima.

Napetost, glavobolja i neopisiva nervoza. Sve su to simptomi koji se javljaju pred Božić i blagdane. Kojem rođaku ili prijateljici ste zaboravili kupiti dar, a što ćete ovih blagdana darovati majci?

Kako se ne bi doveli u ovo stanje napetosti u pet do dvanaest, slijedite nekoliko korisnih savjeta. Maleni darovi zaista raduju najviše, zato birajte sitnice koje će razveseliti vaše najmilije. Neka to bude šal, zanimljiv dnevnik ili planer s inicijalima, ali i nešto korisno poput slušalica za mobitel.

Birajući ovakve darove, bit ćete sigurni da će ih onaj kojemu ih darujete i koristiti, a ne im se samo diviti. Nikako ne podcjenjujte zamatanje dara u predivan i prigodni šareni papir. Iznenađenje i dojam koji ostavljate na taj način bit će još veći. Ako vaša najbolja prijateljica nema vremena napuniti svoj iPod najnovijim glazbenim hitovima, učinite to umjesto nje. Bit će vam i te kako zahvalna.

Nekome tko se jako brine o okolišu darujte nešto posebno ove godine. Ne mora biti izrađeno od organskog bambusa, starinski nakit nema nikakav utjecaj na planet, ali može jako usrećiti...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije