Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Watch Centar već više od 25 godina postavlja trendove na hrvatskom tržištu fashion satova

Watch Centar
Foto: Promo
18.11.2019.
u 12:51

U ponudi preko 50 brendova komercijalnih i fashion satova

Prepoznali smo satove koji su cool, pristupačni s cijenom te izgledaju skuplje nego što jesu. Vjerujemo da nas mnogi pamte po tome što smo prvi doveli Guess u Hrvatsku, a naša ambiciozna vizija i stalna ekspanzija dovele su nas do toga da danas imamo čak 21 poslovnicu. I tu ne mislimo stati i želimo ponuditi sve na jednom mjestu.

U našem webshopu www.satovi.com možete pronaći više od 5000 artikala satova i nakita, a ono po čemu se također ističemo jest to da u ponudi imamo preko 50 brendova komercijalnih i fashion satova. Naime, povezali smo se s većinom drugih hrvatskih distributera satova kako bismo omogućili i njihove brendove.

Tvrtka Watch Centar trenutno broji preko 100 zaposlenih te se neprestano širi, razvija i raste. Stoga ne čudi što se tijekom godina Watch Centar pozicionirao kao jedan od vodećih hrvatskih uvoznika i distributera satova i nakita trendseterskih, kvalitetnih brendova.

Radi se o IN brandovima kao što su kao što su Guess, Nautica, Swatch, Rosefield, Timex, TW Steel, Pierre Lannier, Jacques Lemans, Just Cavalli, Cerruti, Police, Swiss Military Hanowa, Invicta, Timberland i drugi. Ovdje moramo istaknuti i brend Galileo koji je dogovoren u suradnji s Galileo muškim odijelima i košuljama.

Također, osluškujemo želje i potrebe naših kupaca. Zato u našem uredu imamo i vlastiti moderan urarski servis s osiguranim rezervnim dijelovima za naše brendove. Mislili smo na sve. I tako već 25 godina, sa stilom na vrijeme!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije