Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'jer je tako zgodan...'

'Vrući' tata se pohvalio kako ga sve mame gledaju kad dođe po djecu u školu: "Nitko tebe ne gleda, jesi normalan?!"

TikTok/@warfordd
24.11.2022.
u 13:30

Istina, željne smo... Šalice vrućeg čaja i malo mira i tišine, ne tebe, odgovorile su mu mame.

Kad se na svom TikTok profilu pohvalio 'da ga sve mame gledaju i žele dok pred školom čeka svoju djecu', mame su imale odgovor koji se plavokosom Britancu nije svidio. Naime Rob Warfordd je na svom TikToku snimio video u kojem sebe naziva 'vrućim tatom' i 'slatkišom', a njegova je snimka pogledana više od 1,5 milijuna puta.

"Neke od vas mama ste željne ovog...", piše on kraj snimke sebe s kojom ipak nije pretjerano uzbudio mame kojima se obraća.

Njegov je samodopadni video komentiralo više od 3.000 korisnika, među kojima i nekoliko mama koje sreću Roba na školskim hodnicima.

- Ako sam i pogledala jednom, ne bih bacila drugi pogled! - napisala je jedna.

"Istina, željne smo... Šalice vrućeg čaja i malo mira i tišine, ne tebe!", odgovorila mu je druga, dok je treća komentirala kako bi 'radije gledala prave muškarce u radnim uniformama nego njega; šminkera u odijelcu'.

- Zapravo smo sve komentirale jednog zgodnog fit učitelja, ne tebe, jesi normalan?! - odgovara mu mama.

@warfordd Some of you mummas be thirsty 😂 #foruou #fyp ♬ Kute & Neat - Sasique

"Mame obično jure i pod stresom su; vjeruj nam da te ni ne vidimo...", nastavljaju one.

"Imam pravilo da nikada ne uspostavljam kontakt očima s muškarcima u školi", dodala je jedna mama. “A ovakvi mi tipovi samo potvrđuju da to stvarno ne treba raditi", komentirala je jedna od njih, prenosi NY Post.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije