Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova Zaks kolekcija

Vrijeme je za sedef

Nova Zaks kolekcija
Foto: Promo
1/22
27.10.2017.
u 12:16

Suptilna igra svijetla i sjene na neodoljivom srebrnom nakitu zlatarni Zaks

Zbog svoje ljepote sedef, koji se kao ukras koristi još od prapovijesnog doba, i danas je cijenjen u izradi nakita, a u novoj kolekciji zlatarni Zaks savršeno se stapa s najtraženijim srebrnim motivima.

Suptilni odsjaji s efektom bisera u kombinaciji sa crvenom ili žutom pozlatom posebno lijepo ističu hit srebrne motive nakita, jednako kao što je sedef kroz hrvatsku povijest krasio mnoge narodne nošnje u svim etnografskim zonama, kao dio folklora i hrvatske tradicije.

Istodobno senzualna i romantična, nova Zaks kolekcija nakita bisernog sjaja fokusira se na vječne i neposredne motive koji bude emocije i s kojima ćete lako stvarati drage uspomene.

Stoga, razveselite svoje najmilije anđelima i križićima, djetelinom, srcem ili drugim detaljima, uobličenim u privlačne i gotovo satenski sjajne modne dodatke, jer ove će jeseni upravo sedef svakom stilu unijeti toplinu i dašak nekonvencionalnog glamura.

Cjelokupnu kolekciju potražite u zlatarnicama Zaks diljem zemlje, a prilikom kupnje sve do kraja listopada možete ostvariti sljedeće pogodnosti: do 50% na srebrni nakit, 30% do 50% niže cijene za sve satove i 25% popusta na sav asortiman zlata i briljanata.

Više o informacija o novim kolekcijama nakita i satova potražite na web stranici: www.zaks.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije