Vrhunski kuhar otkrio trik za pravljenje savršenih palačinki: Ključ je u jednoj stvari!
Možda ste negdje pročitali ili vam je netko rekao da smjesu za palačinke ostavite samo deset minuta prije nego što počnete kuhati, ali to bi bila pogreška
Komentari 2
MA
Moja mama je napravila odokativnu smjesu i odmah pekla, palačinke su bile odlične i tanke da se kroz njih moglo vidit Sljeme. Od moji uvijek ispadne šmarn.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Rubrika: Paula istrazuje. Najinteresantnije je, zašto je prva palačinka loša!