Vrhunska kulinarska tehnologija u rukama vrhunskih majstora
Chef Rendić, jedan od najperspektivnijih kreatora vrhunske hrane u Hrvatskoj prezetirati će pripremu delicija - u nekoliko sljedova - na najnaprednijim uređajima i tehnici za kulinarstvo.
Komentari 2
nekad su bašće mirisale ne samo po cvijeću, nego i po paradajzu i peršinu, nekad su gostionice \"vonjale\" po janjetini, danas je sve to bez mirisa pa čak i okusa. Uvedite još sva ta čuda tehnike, isključite čovjeka ...fala ne bih, vama u slast, ako tu još uopće ima slasti. Vratite stare dobre recepte, toliko ih je, samo malo prilagodite vremenu, dajte mašti na volju i to je to. Treba, dakako, i novih kreacija, ali bez prenemaganja molim...
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Budućnost kulinarske tehnologije također će uskoro zahvatiti globalizacija. U pripremi je stroj za ekspandiranje hrane prethodno komprimirane u Kini. Kad nam ga Ana predstavi postat će \"prihvatljiv\". Inače, obroci koje taj stroj proizvodi dolaze sa slikom prave kave. Točno onakvee kakva je nekad bila :)