Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTVARENA BAJKA

Voditeljica Romina Knežić o braku

27.05.2009.
u 19:14

– Osjetila sam da on ima ono nešto što meni pripada rođenjem. Vrlo je važno prepoznati u nekome osobu koja vas ispunjava – rekla je za jedan tjednik Romina Knežić, voditeljica Dnevnika Nove TV, tumačeći svoju odluku da se uda za ruskog odvjetnika.

Naime, prije šest mjeseci 29-godišnja voditeljica, koja se zbog prijašnjih razočaranja protivila vezama na daljinu, udala se za 33-godišnjeg Sergeja Šitova koji živi u Moskvi.

– Teško je biti u vezi na daljinu nemate li neki cilj – izjavila je Romina Knežić. No, svoj “kilometarski” brak ipak uspijeva održati. I to na relaciji Zagreb – Opatija – Moskva.

– Sergej je često ovdje. Tek svaka dva ili tri mjeseca ode na deset dana u Moskvu. Ostalo vrijeme provodimo u Opatiji, Zagrebu, a u slobodne dane putujemo – kaže voditeljica. Da se razdoblja razdvojenosti što manje osjete pomogli su i njezini svekar i svekrva, Tatjana i Vladimir Šitov, koji su u Opatiji kupili kuću.

Kako bi s njima, ali i sa suprugom, što lakše “našla zajednički jezik”, Romina je krenula na satove ruskog. Njime će se, kaže, služiti u svojemu obiteljskom gnijezdu, u koje, otkriva, još neće doći prinova.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije