Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Sretna dobitnica ide u najveći zabavni park na napuhavanje na svijetu – The Monster!

The Monster
28.06.2019.
u 13:14

Sretna dobitnica je Biljana Baranašić. Čestitamo!

Želite nezaboravno ljeto, želite nešto drukčije, malo adrenalina i puno zabave? Ako ljetujete na Jadranu, uputite se put Zadra, u Falkensteiner Punta Skala resortu čeka vas upravo to, prava adrenalinska atrakcija, najveći zabavni park na napuhavanje na svijetu, legendarni The Monster.

Toliko je zabave i smijeha za djecu stariju od 7 godina, tinejdžere i odrasle koji ponovo žele pronaći dijete u sebi na čak 300 metara dugačkoj stazi s brojnim preprekama te 18 metara visokim toboganom za one najhrabrije. Tu je i animacijski tim koji pomaže i usmjerava te sjajna glazba i zabava uz DJ-a, vodene puške za osvježenje i food truck s odličnom hranom i pićima. Nisu ni najmlađi zaboravljeni – za njih je tu mini verzija The Monstera.

 

Ovo je prvi puta da The Monster napušta Veliku Britaniju, a u Falkensteiner Punta Skala resortu zabavljat će i uveseljavati posjetitelje do 4. kolovoza.

Oni koji se uz minimalno dva noćenja odluče za smještaj u Falkensteiner Family Hotelu Diadora, Hotelu & Spa Iadera ili u Premium apartmanima Senia u sklopu ekološkog i sportskog resorta, idealnog za aktivan obiteljski odmor, imaju slobodan ulaz na ovu nezaboravnu zabavu. No, napuhanac nije namijenjen samo gostima resorta Punta Skala, već i svim ostalim posjetiteljima, a ulaznice po cijeni 90 kuna za odrasle i 45 kuna za djecu do 16 godina možete kupiti na licu mjesta ili u pretprodaji na web stranici Eventima gdje možete kupiti i povoljnije ulaznice za ekipu - 4+1 gratis.

U našem nagradnom natječaju ponudili smo jedno noćenje za obitelj (roditelji i dvoje djece) u Falkensteiner Family Hotelu Diadora, all inclusive smještaj i ulaznice za The Monster!

Sretna dobitnica je Biljana Baranašić. Čestitamo!

Više informacija: https://www.falkensteiner.com/hr/hotel/premium-apartments-senia/resort/monster

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije