Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vodič za savršenu kuhinju

Vodič za savršenu kuhinju
Foto: Möbel Land, Westgate Shopping City
1/4
14.04.2021.
u 12:04

Pretvaranje kuhinje u privlačnu oazu gdje se priprema hrana izuzetno je važno za svaki dom. Uz ugodnu paletu boja i pripadajuće dodatke kuhinja postaje pravo carstvo užitka iz kojeg izlaze topli mirisi domaće hrane. Poznata trgovina premium namještajem Möbel Land, u svojoj ponudi ima najpoznatije svjetske brendove kuhinja kao što su Ewe, Schuller i mnogi drugi.

Veličina kuhinje, dekor i dobar dizajn nisu jedino bitno pri odabiru odgovarajuće kuhinje. Kako bi kuhinja bila ne samo lijepa već i funkcionalna sve što trebate je nekoliko dobrih ideja za uređenje kuhinje koje će vaš prostor učiniti organiziranim, funkcionalnim i lijepim.

Odabir boje prilagodite prostoru

Prije nego izaberete boju svoje nove kuhinje razmislite kakav će ona ugođaj stvarati i da li to ono što  želite, jer je kuhinja prostorija u kojoj će cijela obitelj provoditi puno vremena.
Svjetlije boje vizualno povećavaju kuhinju pa su dobar odabir za male kuhinje, dok tamnije boje smanjuju prostor pa će se dobro uklopiti u velike prostore. U slučaju gdje je odabir pao na tamnije nijanse pobrinite se da imate dovoljno rasvjete u kuhinji.  Ako niste sigurni koja boja će pristajati vašem prostoru odaberite nekoliko boja i zatražite 3D nacrt kuhinje kako biste dobili realan prikaz onoga što ste zamislili. Igrajte se bojama dok ne dobijete svoju savršenu kombinaciju.

Foto: Möbel Land, Westgate Shopping City

Dodatni radni prostor

Svi znamo da bez obzira na njenu veličinu radna ploha nikad nije dovoljno velika, s jedne strane sjeckamo, s druge pripremamo i mjesta nikad dosta. Zato predlažemo izvlačne kuhinjske plohe poput ove na slici, koja će stvoriti dodatni prostor za pripremu kada je potreban.

Foto: Möbel Land, Westgate Shopping City

Funkcionalna pohrana

Kako bi ladice bile funkcionalne možete ih organizirati različitim pregradama, ulošcima, organizatorima, košarama i kantama za odvajanje otpada. Ovakvi sustavi za organizaciju osmišljeni su kako bi svojim dimenzijama odgovarali sustavima ladica i prilagodili se individualnim navikama i željama.  Organizirane ladice omogućit će da pregledno vidite sve što ste u njih spremili, a izvlačni ormari ne zauzimaju puno mjesta i lako možete pristupiti stvarima koje ste u njih spremili. Izvlačne ormare  postavite blizu ploče za kuhanje i mjesta za pripremanje hrane kako bi vam svi dodaci bili nadohvat ruke.

Foto: Möbel Land, Westgate Shopping City

Möbel Land od 15.-18.travnja donosi proljetno osvježenje u vaš dom! Čeka vas 30% popusta uz dodatnih 10% popusta na vrhunske kuhinje.

Pronađite i vi svoju kuhinju iz snova u trgovini Möbel Land u Westgate Shopping Cityju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije