Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4 tipa obuće

Vlasnicama ovih modela cipela stručnjakinja savjetuje da ih se riješe: "Izgledaju neukusno!"

20.03.2023.
u 14:30

Težak debeli potplat je ono što mnoge cipele iz bezvremenskih transformira u neukusne, smatra Higham koja savjetuje da birate elegantniju obuću, ravnu ili s manjom petom.

Prema modnoj stručnjakinji Antoniji Higham, sve bi ljubiteljice mode iz svojih ormara s cipelama trebale izbaciti nekoliko pari - da ne bi umjesto bezvremenskog postigle neukusni look.

- Kao što dobre mogu 'iznijeti', tako loše cipele mogu pokvariti cijeli izgled i ukupni dojam - kaže Higham i ističe kako neke trendove ni ne treba slijediti; a ako već jeste, još to stignete ispraviti...

"Bijele tenisice su sastavni dio većine ormara, no ako želite izgledati skupo, izbjegnite kičaste platforme u više boja i držite se jednostavnosti", poručila je.

To znači, ističe, da je prošlo vrijeme chunky tenisica koje često sežu i do gležnjeva, imaju nekoliko centimetara platforme i općenito izgledaju glomazno.

"Na njima više ne inzistiraju ni skupi dizajnerski brendovi poput Balenciage, Stevea Maddena i Alexander McQueena", rekla je.

"Jednostavne bijele tenisice će izgledati šik bez napora i ostat će 'in' u godinama koje dolaze".

Isto tako, Higham ženama savjetuje da odbace 'teške' mokasinke i biraju cipele elegantnijeg dizajna.

"Težak debeli potplat je ono što mnoge cipele iz bezvremenskih transformira u neukusne", poručila je.

Treće cipele koje je bolje izbjeći su, kaže, popularne Birkenstock natikače - jer iako su možda kao oblak za stopala, definitivno modnim znalcima nisu najdraže.

@antoniahigham TACKY VS TIMELESS 🤍 Inspiration from the fabulous @Anastasia #levelup #elegantstyle #howtolookexpensive #viral #foryoupage #oldmoneyoutfits #classyoutfits ♬ Bongo Cha Cha Cha - Goodboys

Naime iako ih trendsetterice već godinama čim vani zatopli izvlače iz ormara, Highman ih, priznaje, ne voli ni vidjeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Birkenstock (@birkenstock)

Umjesto njih ona preporučuje elegantne i ženstvene kožne cipele s malom petom.

"I klonite se Dr Martens čizama, a u jesenje i zimske dane birajte 'jahače' čizme'", savjetovala je..

Istraživanje pokazalo: Ako nosite odjeću ove boje, ljudi će vam više vjerovati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije