Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Philips PerfectCare

Vjerovali ili ne, postoje glačala koja skoro sav posao obavljaju sama

Philips pegla
Foto: Promo
1/5
10.09.2014.
u 10:48

Sretnu čitateljicu (ili čitatelja) nagrađujemo PerfectCare Pure glačalom s generatorom pare, model GC7635/30. Pošaljite nam mail na nagrade@vecernji.net sa svojim podacima i odgovorom na pitanje: Zašto biste baš vi trebali osvojiti nagradu?

Jedan od kućanskih poslova koji većina žena stavlja na čekanje je glačanje i to ponajprije zbog vremena koje oduzima i napora koji treba uložiti u ravnanje zamornih nabora.

No uz prave pomagače taj posao uskoro bi mogao postati jedan od dražih. Danas, vjerovali ili ne, postoje glačala koja skoro sav posao obavljaju sama. Takve su i parne postaje Philips PerfectCare koje pružaju brze rezultate za sve odjevne predmete, bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja.

Zahvaljujući OptimalTemp funkciji jedino je glačalo kojem nije potrebno dodatno podešavati temperaturu. Nježno, brzo i jednostavno glača sve vrste tkanina u trenu, od svile do lana, pamuka ili kašmira...bilo kojim redoslijedom, a uređajima je oduševljena i dizajnerica brenda A'Marie Anamarija Brkić.

- Jako vodim računa o kvaliteti i vrsti materijala koje koristim u svojim kolekcijama. Nova generacija Philips glačala oduševila me jednostavnošću i brzim rezultatima bez opasnosti od oštećenja ili pojave sjaja na materijalu, istaknula je dizajnerica.

Foto: Promo

Uvijek vjerna svome osobnom stilu, ženstvena i romantična već dugi niz godina A'marie je miljenica žena koje ne podilaze trendovima i uvijek bira posebne tkanine s naglaskom na kvalitetu.

Suradnja Philips Hrvatska i Anamarije Brkić bio je stoga logičan slijed.

Nema curenja

Osim tehnologije OptimalTemp još jedna odlična značajka ovog proizvoda je to da kod PerfectCare glačala ne dolazi do curenja tekućine.

Procesor Smart Control održava stalnu temperaturu ploče za glačanje zbog čega ona nikad nije ni prevruća ni prehladna, a zahvaljujući sustavu easy de-calc koji uklanja kamenac za manje od minute produljuje se životni vijek parne stanice.

Bilo da za izlazak spremate sebe ili pak cijelu obitelj, svaki je trenutak važan. Prednosti tlačne parne postaje dvostruka su količina proizvedene pare u odnosu na klasično glačalo i ispuštanje mlaza pare pri vrlo visokom i stalnom tlaku kako bi brže prodrla u materijal.

Foto: Promo

Drugim riječima, za isto vrijeme brže glačate dvaput veću količinu odjeće, a zahvaljujući velikom spremniku za vodu možete neprekidno glačati i do 2 sata.

Sretnu čitateljicu (ili čitatelja) nagrađujemo PerfectCare Pure glačalom s generatorom pare, model GC7635/30. Pošaljite nam mail na nagrade@vecernji.net sa svojim podacima i odgovorom na pitanje:

Zašto biste baš vi trebali osvojiti nagradu?

Nagradna igra traje do ponedjeljka 15. rujna u 12 sati, a ime dobitnika objavit ćemo sljedeći dan. Dobitniku nagrada stiže na kućnu adresu.

Komentara 1

JA
james49
11:22 10.09.2014.

Nek' mi spegla košulju. Ke bedastoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije