Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vjenčao se Stipe Mađor, trubač grupe “Hladno pivo”

stipe madzor, hladno pivo
Pixsell
04.10.2009.
u 17:38

– Kad sam Stipi pokazao da znam sve tekstove pjesama njegovog benda, bio je oduševljen. Da sam žensko, sigurno bi me zaprosio – našalio se svećenik.

Uz tužne uzdahe obožavateljica, Stipe Mađor Božinović, trubač grupe Hladno pivo, jučer je u katedrali sv. Marka u Makarskoj na ruku dugogodišnje djevojke Tee Jurasović stavio vjenčani prsten. Činu vjenčanja ovo dvoje mladih nazočili su članovi punk benda, a ceremoniju je vodio svećenik Ante Prnjak, i sam obožavatelj “Piva”.

Zezao ga i svećenik
– Kad sam Stipi pokazao da znam sve tekstove pjesama njegovog benda, bio je oduševljen. Da sam žensko, sigurno bi me zaprosio – šale su svećenika koje je s vjenčanja “iznio” dnevni list 24 sata. Smijeh na Stipin račun preskočili su njegovi punkeri koji su dio ceremonije pratili iz obližnjeg kafića, a potom se prebacili na slavlje u restoran hotela Dubrovnik na kojem im se pridružio i pjevač grupe, Mile Kekin.

Tamo ga nije čekala nijedna spačka ni igrica jer, kažu dečki, Stipu su na ovaj njegov poseban dan ostavili na miru. No, zato su svoje odradili na momačkoj večeri održanoj u Splitu, pred 4000 ljudi. Koncert “Adio lito” otvorio je sezonu u Spaladium areni, a zatvorio Stipinu. Barem onu momačku! Naime, na sceni na kojoj su se “pivaši” izmjenjivali s kolegama glazbenicima, Mađor je proslavio zadnji dan solo života. Iskusni supruzi, Davor Gobac iz Psihomodo Popa, Marijan Ban i Damir Urban darovali su mu odličnu svirku i pokoji savjet kako sitnim zadacima po kući suprugu zauvijek zadržati zadovoljnom i nasmijanom.

Sklekovi kao bračni test
Pred dečkima iz grupe, kolegama, ali i svim posjetiteljima, morao se dokazati radeći sklekove.Od svoje zagrebačke ekipe tada je dobio prolaznu ocjenu pa su ga na vjenčanju testirali samo Dalmatinci. No, nestrpljivi glazbenik sve je odradio bez premca, jedva čekajući da sa svojom dragom stane pred oltar. Upravo zbog toga na njegov se račun, tijekom obreda, našalio i svećenik.

–Stipe, nestrpljiv si. I majka ti pjeva brže od ostalih čekajući da se oženiš – rekao je Ante Prnjak, a potom trubača i Teu formalno proglasio supružnicima.

Ključne riječi

Komentara 1

AU
autoritet
21:32 04.10.2009.

kaj reći - dao bog sreće i djece, sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije