Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikki Salgot

Na vjenčanim je fotografijama sama, a na Facebooku je pojasnila zašto

Nikki Salgot
Foto: Facebook
1/7
21.11.2017.
u 07:53

Iako shrvana od boli i tuge, Nikki nije otkazala fotografiranje nego je odlučila odjenuti vjenčanicu i snimiti vjenčane fotografije

Snimanje vjenčanih fotografija trebao bi biti dio najsretnijeg dana u životu svakog para.

Ali za Nikki Salgot, to nije bio nimalo sretan trenutak. Na dogovoren datum, u vjenčanici, za službeno fotografiranje došla je sama. Samo tjedan dana prije vjenčanja njen zaručnik Collin Rose poginuo je na radnom zadatku. Bio je policajac. 

Iako shrvana od boli i tuge, Nikki nije otkazala fotografiranje nego je odlučila odjenuti vjenčanicu i snimiti vjenčane fotografije kako bi pokazala obitelji i prijateljima, da je snažna. 

 

Fotografije je objavila na Facebooku uz poruku: Ove fotografije pokazuju koliko je tuge ostalo iza mene, pokazuju da sam sposobna smijati se nakon svega, pokazuju da me gubitak zaručnika nije uništio i da sam tu još uvijek ja. što vas ne ubije,ojača vas, a ja neću dozvoliti da me ubije. Ovo je jedno poglavlje u  knjizi mog života koje nitko ne bi htio proći i nadam se da se neće dogoditi nikom drugom....

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije