Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKATIVNO

Ova vjenčanica izazvala je burne reakcije i podijelila internet

vjenčanica
Foto: Facebook
04.01.2018.
u 13:50

Španjolska modna kuća Pronovias kreirala je neobičnu kombinaciju za mladenke, no malo koja žena bi se ovo usudila odjenuti na dan svoga vjenčanja

Još kao djevojčice, žene maštaju o svom danu vjenčanja. Kada se taj dan približi, jedino što žele jest da sve prođe u redu, ali i da budu u središtu pažnje.

Ako nisu sigurne hoće li privući pozornost svih uzvanika, to bi definitivno mogle postići "vjenčanicom" koja je najnoviji trend.

Naime, pozornost javnosti privukao je neobičan outfit za mladenku koji se i ne može nazvati vjenčanicom jer je sve samo ne to. Riječ je o prozirnom kombinezonu koji prekriva samo intimne dijelove tijela.

Kombinezon je dizajnirala španjolska modna kuća Pronovias, a napravljen je od 200 kristala uvezanih u čipku. Za izradu bila su potrebna 244 sata.

Komentara 5

PA
Pajkoslava2
14:13 04.01.2018.

šta je najgore, ima onih koji bi to i obukli za svoje vjenčanje.... apsolutno ne dostojanstveno!

DU
Deleted user
09:39 05.01.2018.

Jesenti milu bigulicu, kakav genijalni odjevni minimalizam, kakva nesvakidašnja dizajnerska inventivnost! Kad će te moderne i napredne vjenčanice stići u Hrvatsku? Očekujemo ih s velikimn nestrpljenjem, pogotovo mi u ruralnim područjima. Samo da ne budu preskupe kako bi ih mogle nabaviti brojne mladenke prosječna džepa., pa makar i na rate. Mašala.

BL
blizak
22:40 04.01.2018.

Bolesno. Gdje je tu smisao i vrijednost vjenčanja? Čednost. Ljubav. Poštovanje. Poštivanje (svog novog supruga ako ne već gostiju). Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije