Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vječni komad od kojeg se ne odvajaju hrvatske blogerice

Ara Shoes tenisice
Foto: Promo
1/4
07.08.2018.
u 14:06

Ara Shoes tenisice su na našoj listi želja

Ako niste sigurni kako najjednostavnije ljetne kombinacije i ove godine učiniti besprijekornima, samo slijedite hrvatske blogerice. Željka Molnar, Mija Dropuljić, Martina Benić i Ivana Đaković će vam sigurno poslužiti kao inspiracija ovo ljeto u tenisicama iz nove ara Shoes kolekcije.

Fusion tenisice osvojile su njihova srca i Instagram profile te ljubiteljicama obuće otkrile najnovijeg saveznika za udobne i stylish kombinacije u kojima će ovog ljeta prošetati gradom.

Željka Molnar razigranu je ljetnu haljinu savršeno uskladila s crnim uzorkom Fusion4 tenisica, dok su se Martina Benić i Ivana Đaković odlučile za vječnu klasiku uz plavi i bijeli denim. Jedan od trendova ove sezone su tenisice sa satenskim trakama koje je Mija savršeno uskladila uz casual ljetnu haljinicu, jer moderno može biti i udobno uz ara Shoes. Tenisice već dugo nisu samo za rekreaciju, već dašak osvježenja tijekom cijele godine.

Željka Molnar

Martina Benić

Ivana Đaković

Mija Dropuljić

Arina kolekcija i ove je sezone nastavila oduševljavati svojim dizajnom i udobnošću.

Foto: Promo

Fusion4 modeli tenisica model su s trodimenzionalnom fleksibilnošću koje pružaju nevjerojatan osjećaj udobnosti nošenja tijekom cijelog dana. Njihova je prednost što dolaze u različitim širinama i kombiniraju moderan dizajn namijenjen različitim ukusima, a dodatan razlog da potražite ove must-have tenisice su kožom prekriveni izmjenjivi ulošci, lagani „Dynergy“ potplati te mekani jastučići zbog kojih se osjećate kao da hodate po oblacima.

Foto: Promo

Za koju se god nijansu tenisica odlučite ove sezone nećete pogriješiti, a sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije