Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Visoka tehnologija s inovativnom formulom za blistavu kožu lica

Eisenberg Paris
Foto: Promo
1/10
26.02.2020.
u 12:52

Problem pretjerane osjetljivosti kože sastavni je dio suvremenog života kao posljedica njegove dinamike i sveprisutnog stresa.

Osjetljiva koža može biti pravi izazov, pogotovo ako se radi o licu. Reakcije poput mrlja, crvenila i suhoće najčešće dovode do ubrzanog starenja i neuglednog izgleda kože. Eisenberg Paris, svjetski stručnjak za njegu kože, koji spaja znanost i prirodu, svojim je istraživanjem otkrio i patentirao TRIO-MOLECULAR® FORMULU, u kojoj tri molekule djeluju u sinergiji kako bi obnovile kožu, dale joj energiju i opskrbile ju kisikom. Idealan kozmetički preparat koji osjetljivoj koži pruža ujedno i tretman i zaštitu iz francuskog laboratorija stiže bez mirisa, parabena i umjetnih bojila, a do mlade i njegovane kože lica dijeli vas u jednostavna tri koraka.

Foto: Arena Hospitality Group

Melt-in Repairing Mask (75 ml/835,00 kn)
Kremasta maska s mekom topljivom teksturom za trenutačno umirujuće i obnavljajuće djelovanje. Trio-Molecular® formula, ekstrakt indijskog tamjana i antioksidantska, protuupalna svojstva koja štite DNK ekstrakta matičnih stanica lista maline osiguravaju obnavljajuće i umirujuće djelovanje. Prirodna ulja avokada i slatkog badema u kombinaciji sa shea maslacem pružaju savršenu ugodu i hidratizaciju osjetljivoj koži, a umirujući rezultati* vidljivi su od prvog nanošenja!

Foto: Arena Hospitality Group

Soothing Repairing Cream ( 50ml/835,00kn)
Nježna dnevno-noćna krema koja hidratizira, štiti, umiruje i smanjuje crvenilo i ujednačuje ton kože. Popravlja oštećenja uzrokovana vanjskim agresijama zahvaljujući antioksidantskim, protuupalnim svojstvima. Trio-Molecular® formula osigurava djelovanje protiv starenja i vidljivo minimizira hrapavost kože.

Foto: Arena Hospitality Group

Anti-Stress Treatment (50 ml/915,00kn)
Noćna krema posebno formulirana za nadraženu i nesavršenu kožu, normalizira i bori se protiv bolesti kože uzrokovanih stresom.  Mješavina shea maslaca i bisabolola u ovoj kremi koja se topi pruža savršeni umirujući učinak za zdravu i blistavu kožu ujutro!

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr.

*Kliničko ispitivanje provedeno pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije