Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osiguranja

Virtualno se mogu ugovoriti putno, zdravstveno, kasko...

osiguranje (1)
Tatjana Tadic/Poslovni dnevnik/PIXSELL
19.12.2012.
u 19:00

Putno i autoosiguranje logičan su izbor za internetski posao, no zdravlje i kućanstvo mnogo su osjetljiviji segmenti

Osiguranje je još posao koji se uglavnom obavlja "licem u lice" i osiguravajuće tvrtke ne potiču internetsko ugovaranje polica nižom cijenom. Iznimke su rijetke. No, u odnosu na prije nekoliko godina, sad se već mnoga pokrića mogu ugovoriti i u virtualnom prostoru.

Sigurna vožnja gratis

Allianz klijentima koji online ugovore kasko daruje 50 posto bonusa, besplatnu pomoć na cesti i poklon-bon za poludnevni trening sigurne vožnje, a uza svaku online kupnju kasko, auto ili putnog zdravstvenog osiguranja doniraju 33 kune HGSS-u. Croatia osiguranje ima najveći izbor polica koje se mogu ugovoriti internetom, pokrivaju kućanstvo, auto, kasko, plovila, nezgodu i zdravlje. U Helios VIG-u internetom mogu se sklopiti police putnog, osiguranja od nezgode, obveznog autoosiguranja i osiguranja kućanstva, a cijena im je jednaka kao kad se sklapaju na prodajnim mjestima.

U Basler osiguranju Zagreb također se online može ugovoriti kasko i obvezno autoosiguranje, zdravstveno i putno osiguranje te posebno osiguranje na skijanju koje je kombinacija zdravstvenog i osiguranja od nezgode. Pritom daju popuste za police putnog osiguranja, daruju poklon-bonove i reklamne sitnice. U Eurohercu se ovako može osigurati auto i kućanstvo, u Jadranskom osiguranju auto te u Suncu sklopiti zdravstveno i putno zdravstveno osiguranje.

Komplicirano – ipak uživo

No, dok je prilično logično omogućiti korisnicima ugovaranje putnog ili autoosiguranja preko interneta, kad je riječ o osiguranju kućanstva ili zdravlja, situacija može biti mnogo kompliciranija. Osoba ipak može pouzdanije procijeniti vrijednost stvari kućanstva ili zdravstveno stanje o kojem ovisi cijena police.

>> Osigurati se mogu čak i još nerođena i neposvojena djeca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije