Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
džentlmeni iz MUP-a

Viralni video iz Novog Sada: Pogledajte kako policajci na rukama iznose djevojke iz poplave

Twitter
18.05.2023.
u 16:03

Svi su ih na društvenim mrežama odmah pohvalili džentlmene iz MUP-a, a bilo je i onih koji su se našalili da "voda i nije bila baš tako duboka na mjestima gdje su prolazili", te da ih "ne bi oni tako nosili da nisu bile mlade i zgodne

Zbog posljedica poplava pripadnici MUP-a intervenirali su jučer u nekoliko gradova u Srbiji, a na društvenim se mrežama pojavio i video na kojem dva policajca doslovno na rukama preko potopljenih ulica prenose dvije djevojke, što je naravno odmah oduševilo korisnike na raznim društvenim platformama.  Inače, snage MUP-a intervenirale su jučer na području Novog Sada, općine Beočin, u Sremskim Karlovcima, Zrenjaninu, Šapcu, Rumi i Valjevu, a u akciju spašavanja su se uključili i vatrogasci.

Među brojnim video-snimkama koje su preplavile društvene mreže u Srbiji izdvaja se jedna koja je očito osvojila srca korisnika u zemlji, ali i regiji. Svi su redom tako na društvenim mrežama čestitali policajcima što su bili džentlmeni, a bilo je i onih koji su se našalili da "voda i nije bila baš tako duboka na mjestima gdje su prolazili", te da ih "ne bi oni tako nosili da nisu bile mlade i zgodne"...

VEZANI ČLANCI:

Ipak, i druge su snimke pokazale da su pripadnici MUP-a sinoć u Srbiji uistinu bili na visini zadatka, pomažući svim građanima koje su zatekli na ulici da sigurno dođu kući. Prema zadnjim saznanjima Kurira.rs, dvije su osobe u Novom Sadu ozlijeđene i prevezene u bolnicu.

VIDEO: Vrgoračka polja potpuno su poplavljena zbog obilne kiše

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije