Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vinodar u Daruvaru - 15. međunarodna izložba vina

Vinodar (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
28.05.2013.
u 08:45

Organizatori su se pobrinuli i za dobro raspoloženje u večernjim satima osiguravši besplatne koncerte i tulum do kasnih sati uz hitove tamburaškog sastava Gazde, Gustafa i Opće opasnosti.

Najveći vinski događaj u Daruvaru, gradu s višestoljetnom vinskom tradicijom i iskustvom, uskoro otvara svoja vrata vinoljupcima, gastroljupcima, ljubiteljima tradicije i dobre zabave. Manifestacija jednostavnog imena VINODAR ili punim nazivom, 15.međunarodna izložba vina i sajam tradicionalnih proizvoda Bjelovarsko-bilogorske županije „Vinodar“ u Daruvaru, traje od 02. do 09. lipnja 2013. godine.

Prvi dani manifestacije više su posvećeni ocjenjivanju vina i stručnim predavanjima, dok je u dane vikenda, petak, subotu i nedjelju, središte grada ispunjeno zabavnim sadržajima za cijelu obitelj. To su dani kada se gradom šire mirisi pečenja vola na ražnju, ribe na rašljama, kotlovina, a svaki zalogaj zalijeva dobrom kapljicom domaćeg vina.

U svakoj ulici središnjeg dijela grada promalja se svirka bendova s terasa kafića, na glavnom trgu zvuk tambure i pjesma rasplesanih domaćih i inozemnih folkloraša, a smijeh i cika djece iz zabavnog parka. Organizatori su se pobrinuli i za dobro raspoloženje u večernjim satima osiguravši besplatne koncerte i tulum do kasnih sati uz hitove tamburaškog sastava Gazde, Gustafa i Opće opasnosti.

Vjerujte, početak lipnja je idealno vrijeme u godini za opuštanje i provod, a na manifestaciji Vinodar ćete kroz raskoš vrhunskih kapljica vina, pomno pripremanih domaćih delicija i rukotvorina izloženih na štandovima, ugoditi sebi i spoznati više o načinu života i srdačnosti ljudi daruvarskog kraja.
„Vinodar“ je „praznik“ koji zadovoljava sve ukuse i generacije, idealan vikend za cijelu obitelj!

- program VINODAR-a preuzmite sa:

www.visitdaruvar.hr

www.daruvar.hr

www.vinskeceste-bbz.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?