Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVOM RUHU
Povratak na članak

Vikend započnite uz božanstvene gastro priče iz magazina Slano & slatko!

Posjetili smo Takenoko Zagreb i Restoran Korčula i doznali tajne kako savršeno spremiti tunu. Sve to i još puno recepata i sjajnih priča donosi Slano & slatko, koji izlazi u subotu, 21. rujna, samo uz Večernji list. Uz magazin vam darujemo začin za vaš omiljeni gin tonic!

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.