Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nutricionisti ih izbjegavaju

VIDEO Otkrijte koji su najštetniji sastojci prehrambenih namirnica

imagine
Foto: Imagine TV
24.01.2015.
u 11:51

Neki od njih štete našem srcu, a drugi su uzročnici raznih malignih bolesti i pretilosti.

Postoje dva tima hranjivih tvari koje djelomično mogu postati nehranjive, a to su transmasti i dodani šećeri prije svega glukozni i fruktozni. 

Oni su vrlo prisutni u proizvodima koji nastaju u industriji kako bi se pojeftinili procesi, a povećala svojstva namirnica. Neke od njih štete našem srcu,a druge su uzročnici pretilosti.

Koje su to namirnice koje su opasne po naše zdravlje otkrijte u video isječku!

>>VIDEO Akupunktura za lakše i efikasnije mršavljenje

>>Grickajte ovo i istopit ćete masne naslage s trbuha i nogu

Komentara 3

DZ
dalmatinac-zg
14:12 24.01.2015.

Sve vise tekatova na portalu vecernjega pocinje sa.. " necete vjerovati"..,"ekskluzivno..".. i onda nakon 3 recenice dolazi kljucno..." vise o tome pogledajte u video isjecku".. Pa da mi je do youtoubea ne bi isao na vecernji portal,zar ne? Ako pisete tekst,onda ili ga napisite,ili ga nemojte uopce pisati. Postali ste zbilja neozbiljni.

Avatar Booyakasha
Booyakasha
14:44 24.01.2015.

A link za video ne radi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije