Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobila je krila

Victoria ima novog anđela – devetnaestogodišnju Toni Garrn

Toni Garrn (1)
Pixsell
13.04.2012.
u 13:44

Nakon što se pojavila na reviji Victoria\'s Secreta 2011., mlada Njemica sada je i službeno proglašena glasnogovornicom poznatog brenda – novom anđelicom

Biti anđeo Victoria's Secreta jedan je od najpoželjnijih manekenskih poslova na svijetu – osim unosnog ugovora, anđelice automatski postaju supermodeli poznati diljem svijeta poput Gisele, Heidi i Mirande.

Devetnaestogodišnja Njemica Toni Garrn također bi mogla postati poznata samo po svom imenu nakon što je ovog tjedna proglašena najnovijom članicom elitne skupine Victorijinih modela.

Toni je postala manekenka sa 14 godina nakon što ju je skaut vidio na jednom uličnom sajmu, a svoju prvu veliku gažu dobila je na reviji Calvina Kleina 2007. koju je otvorila i zatvorila. U međuvremenu je krasila stotine stranica modnih časopisa, snimila niz kampanja (uz Calvin Klein tu su i Prada te Jill Stuart), a nosila je i reviju Victoria's Secreta 2011. 

Kao službena glasnogovornica ovog brenda Toni će definitivno postati sve poznatije lice u svijetu modellinga, a njezina najbolja prijateljica Karlie Kloss, također Victorijina anđelica, sigurno će joj pomoći s imidžem koji treba izgraditi. Izgled definitivno ima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije