Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi projekt

Victoria Beckham: Odsad nosim naočale koje sam sama kreirala

victoria beckham
Foto: Glamour
1/3
13.08.2012.
u 00:01

Bivšu "spajsicu" nikad nećete vidjeti s dioptrijskim naočalama jer nijedne ne zadovoljavaju njezin istančan ukus; upravo ju je to i ponukalo da kreira prvu liniju dioptrijskih okvira

Iako je kratkovidna i stalno na meti fotografa, Victoriju Beckham nikad nećete vidjeti s dioptrijskim naočalama. Razlog je tome, sama je priznala, što je svjesna kako takve naočale izgledaju (u prijevodu: sve su joj ružne).

– Moram nositi naočale, no dosad još nisam pronašla model koji mi odgovara i koji mi se sviđa – prenosi portal WWD.

No bivša "spajsica" i tom je problemu stala na kraj pa je odlučila kreirati kolekciju dioptrijskih naočala za proljeće/ljeto 2013.

– Budući da sam puna samopouzdanja, odlučila sam kreirati liniju dioptrijskih naočala. Odsad ću nositi vlastite naočale i bit će lijepo vidjeti kamo idem – našalila se Victoria.

Linija će obuhvaćati šest modela, od avijatičarskog do većih crnih okvira. Iako će neki biti uniseks, Victoria je rekla kako će biti i glamuroznih za prave klasičarke poput nje. Svaki model imat će njezin zaštitni znak, slovo V, te će biti dostupan u tri boje, a počet će se prodavati već u siječnju po cijenama od 2770 do 3200 kuna. A da Victoria sve što radi, radi sa stilom, pokazuje i to što će svaki model biti ručno izrađen u Italiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije