Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaposlena obitelj

Victoria Beckham lansirala jeftiniju kolekciju svoje modne kuće

victoria (1)
Foto: VB
1/3
02.02.2012.
u 08:56

Victoria kolekcija namijenjena je mlađoj publici, jako je chic, ali i pomalo duhovita i edgy – otkrila je dizajnerica

Ovo je uzbudljivo modno razdoblje za supružnike Beckham. Nakon što je David lansirao kolekciju donjeg rublja za H&M (koja je već stigla i u naše dućane), njegova bolja polovica ovih dana promovira svoju jeftiniju kolekciju, jednostavno nazvanu Victoria. 

Hvaljeni reklamni spot, koji možete vidjeti OVDJE, snimio je 27-godišnji Quentin Jones, a uz mladu manekenku, glavni su likovi – mačke.

– Ova je suradnja vrlo uzbudljiva za mene. Victoria kolekcija namijenjena je mlađoj publici, jako je chic, ali i pomalo duhovita i edgy, a Quentin je odlično to shvatio i napravio savršen spot koji prati kolekciju – otkrila je Victoria, čija kolekcija dolazi u dućane 4. veljače. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije