Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjesnici proljeća

Veselo, prpošno, ženstveno - na reviji ELFS-a dugonoga Iva i cvrkutava Maja

ELFS
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/23
21.03.2014.
u 08:41

Eksplozija boja, uzoraka i sitnih cvjetića na kratkim haljinicama pravi je vjesnik razdoblja neopterećenosti.

Trenutak ulaska u omiljeno godišnje doba - proljeće, savršeno su iskoristili dečki iz modnog brenda ELFS priredivši sinoć u Zagrebu samostalnu reviju.

Eksplozija boja, uzoraka i sitnih cvjetića na kratkim haljinicama pravi je vjesnik razdoblja neopterećenosti. Ivanu Tandarić i Aleksandru Šekuljici koji već niz sezona drže prvo mjesto na top listi najdražih domaćih dizajnera mladih djevojaka na pisti je pomogla i Iva Jerković.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Nastupila je i Maja Šuput odjevena u midi haljinicu u plavim tonovima. Odlično joj pristaje!

Dečkima je ovo prva samostalna revija, a snage su sinoć udružili s časopisom Cosmopolitan koji je proslavio 16. rođendan.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije