Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit kolekcija

Versace: Za urbane avanturistice

versace (1)
Arhiva VL
04.05.2013.
u 09:00

Donatella Versace svojom proljetnom kolekcijom konačno se odrekla ledenih boja kojima je bila vjerna proteklih godina i inspiraciju pronašla u kalifornijskom suncu, pustinjskim festivalima i šarenim koktelima!

Versace žena oduvijek je biće samokontrole, savršeno ispolirani model koji pokazuje kako je to kad frizeri, vizažisti i dizajneri besprijekorno rade svoj posao. No, u svojoj posljednjoj kolekciji Donatella Versace odlučila je odstupiti od ovog pomalo strogog pravila i poslati svoje manekenke na pustinjsku avanturu. Traperice, visoke gladijatorice i velike torbe sa zakovicama činile su doista neočekivan Versace izlet. Otkad je napravila kolekciju za H&M i opet pokrenula Atelier Versace, Donatella koketira sa skupim i jeftinim kreacijama, a čini se kako je zlatnu sredinu za svoju glavnu kolekciju pronašla u djevojci koja voli ići na festivale poput kalifornijske Coachelle. “Savršeni krojevi s dodatcima finog donjeg rublja” bio je jedan od opisa revije koji je dizajnerica sama smislila, i doista je svoje obećanje i ispunila. Pistom je prošetalo i nekoliko jakni, no čipkaste bluze i haljine ukrašene tek remenjem koje se oslanja na bokove pokazalo je kako se Versace ove godine ‘fura’ na casual senzualnost (uz obavezne komade koji prijete da će otkriti previše u bilo kojem trenutku). Paleta boja pomaknuta je s ledene i hladne na organske boje koje podsjećaju na koktel Tequila Sunrise, a čak je i simbol ove modne kuće, Meduza, dobila novi, šareniji imidž. Večernje haljine s visokim prorezima na bedru, ukrašene zakovicama i metalnim ornamentima, bile su idealan kraj za ovu opasnu avanturu u pustinji.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije