Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica vjenčanica

Vera Wang: Nije ugodno imati 62 godine i pozirati u badiću

vera wang (1)
Harper\'s Bazaar
25.02.2012.
u 00:01

Vera Wang (62), američka modna dizajnerica, pozirala je u kupaćem kostimu za časopis Harper’s Bazaar

● Iako ste već u nekim godinama, pozirali ste u kupaćem kostimu za modni editorijal?

– Najsmiješnije je to što sam ja inače osoba koju na plaži niti ne primijetite. Nosim hrpu odjeće, izgledam zapravo kao Lawrence od Arabije! I priznajem, nije bilo nimalo jednostavno pozirati u badiću, bila sam jako pretrašena.

● Živite na relaciji New York - Los Angeles. Gdje vam je ljepše?

– Obožavam oba grada i nikako ne bih htjela da LA postane New York Zapadne obale. Ovdje se odmaram, punim baterije, plivam u svom bazenu i odlična je stvar što ga mogu koristiti cijele godine.

● Kako biste opisali vlastiti stil?

– Nikako se ne bih nazvala glamuroznom. Volim gotiku, crno... Najomiljenija vjenčanica iz moje kolekcije mi je upravo ona - crna!   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije