Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit kolekcija

Vera Wang: Indijska inspiracija kraljice vjenčanica

vera wang (1)
Arhiva VL
25.05.2013.
u 08:00

Vera Wang prije nekoliko sezona upustila se u kreiranje ready-to-weara. Za razliku od doista glamuroznih kreacija koje predlaže za mladenke, njezine kolekcije za svaki dan bliže su sportskoj estetici

Kad je prije koju sezonu možda najpoznatija dizajnerica vjenčanica odlučila krenuti i u ready to wear vode, njezini brojni obožavatelji bili su zabrinuti - može li se ova Amerikanka kineskog porijekla prilagoditi običnoj, svakodnevnoj modi? Svojom kolekcijom za proljeće i ljeto Wang je još jednom potvrdila kako joj inspiracije doista ne nedostaje. Ovog puta svoje obožavatelje odvela je na putovanje kroz Indiju, odstupajući od sportske estetike koja je pratila njezine prethodne kolekcije (i u kojoj se sama odlično osjeća - naime, Vera je bivša klizačica). Dizajnerica se ove godine odlučila usredotočiti na sofisticirane i bogato ukrašene, ali ipak jednostavno skrojene kreacije koje njezine klijentice najviše i vole. Revija je započela s nekoliko bijelih kreacija od čistog pamuka, složenih od bluzi bez rukava bogato ukrašenih pletenim detaljima i kratkih suknji rezanih ispod koljena, koje, iako su naizgled možda bile jednostavne, su napravljene od skoro dvadeset metara materijala. Nakon toga, polako je uvela boje - tirkiznu, smaragdno zelenu i jarko ljubičastu, boje dragog kamenja koje i sama obožava, a poigrala se i sa neonskim nijansama koje su hit ove godine. Time je Wang dovršila kolekciju koja možda je indijska svojim bogatstvom i paletom boja, ali je povrh svega ono što sama Vera voli i nosi.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije