Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klara Cadieux

Veliki povratak Kristine Šalinović na domaće modne piste

Klara Cadieux
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
26.10.2015.
u 10:33

Reviju ovih profinjenih, elegantnih, a istodobno nosivih haljina vrhunskih materijala otvorila je Kristina Šalinović, hrvatski top model s najviše naslovnica u Vogueu, koja je također pridonijela sinoćnjem približavanju svjetske mode Zagrebu.

Pod visokim pokroviteljstvom grada Zagreba te Umjetničkog paviljona Zagreb, u raskošnom ambijentu ovog bisera hrvatske arhitekture i kulture, održan je modni spektakl, koji je, bar na kratko, Zagreb uvrstio u istinsku prijestolnicu mode.

Svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2016., pred mnogobrojnom publikom iz javnog i poslovnog života te prepunim paviljonom, predstavila je talentirana domaća dizajnerica Klara Cadieux, iza čijeg se imena krije brand koji je, u vrlo kratkom roku, osvojio domaću modnu scenu.

Prvo zagrebačko predstavljanje ostavilo je bez daha sve prisutne, koji se nisu mogli oteti dojmu ''Pariza u Zagrebu'', što i ne čudi s obzirom na to da je cijela kolekcija inspirirana sentimentalnim prisjećanjem na Pariz, u kojem je dizajnerica živjela nekoliko godina.

Reviju ovih profinjenih, elegantnih, a istodobno nosivih haljina vrhunskih materijala, stilistički upotpunjenu luksuznim dodacima i nakitom, otvorila je Kristina Šalinović, hrvatski top model s najviše naslovnica u Vogueu, koja je također pridonijela sinoćnjem približavanju svjetske mode Zagrebu.

Nakon revije, uslijedio je kratki glazbeni program u izvedbi Ane Rucner, ali i humanitarni dio revije, tijekom kojeg je održana aukcija haljina, čiji će prihod biti doniran ustanovi socijalne skrbi Silver, koja u rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju uključuje rad s terapijskim psima.

Komentara 1

K0
KONJINA4.0
11:25 26.10.2015.

svima je kao dosta politike, a na svakom članku vezanom uz politiku tisuće komentara.. Šalinovićka ova je zgodna, ali joj je ljepša sestra :) Naše Makaranke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije