Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv fotošopiranja

Velike grudi, uzak struk... Jesu li kriteriji za ljepotu otišli predaleko?

Manipulated, iskrivljeni kriteriji ljepote
Foto: Screenshot&/Youtube
1/6
13.05.2015.
u 19:00

Fotografkinja Kelsey Higley snimila je u video u kojem smatra da su kriteriji za ljepotu, koji se još "primjenjuju" u modnom svijetu – iz nekih prošlih vremena

Posljednje vrijeme sve se češće govori o tome kako su moderni kriteriji za ljepotu otišli predaleko...

Premršava tijela, skrivanje svake "nesavršenosti", fotošopiranje gotovo svakog dijela tijela u modnom svijetu je imperativ. No, mora li biti?

Fotografkinja Kelsey Higley snimila je u video u kojem smatra da su kriteriji za ljepotu, koji se još "primjenjuju" u modnom svijetu – iz nekih prošlih vremena.

U videu kojeg je nazvala "Manipulated" svoje tijelo je "virtualno deformirala" kako bi pokazala da su postojeći kriteriji ženske ljepote – apsurdni.

Što je napravila sa svojim tijelom, pogledajte u videu.

>>Hrvatice izabrale: Ovo su najseksi Hrvati

Komentara 3

SA
samoborka
21:54 13.05.2015.

Glupost.

DE
dejo60
08:15 14.05.2015.

Kak smo mi muški svi odreda lijepi, bez obzira na one manekene što se šeću po modnim pistama. Žene se previše sekiraju oko tih stvari.

Avatar delminium
delminium
21:56 13.05.2015.

ljepota ,, hm .... jadne pripadnice ljepšeg spola kako ih maltretiraju,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije