Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRIGA O KOŽI NAKON LJETA

Vecernji.hr poklanja čaroban tretman za dušu i tijelo

masaža
Foto: Aromateka
1/2
18.09.2009.
u 15:30

Kako bi koža nakon ljeta što dulje bila preplanula, ali i zdrava, potrebno joj je pružiti odgovarajuću njegu, očistiti je, nahraniti i umiriti sa 100 posto prirodnim sastojcima.

Preplanula koža, zdravog sjaja i gotovo bez (vidljivih) nedostataka dodatni je plus godišnjeg odmora provedenog na moru. No, desetak dana nakon povratka s odmora, koža pokazuje drugo lice: uslijed manjka vlažnosti koža se peruta i gubi tonus, a brončana put polako nestaje. Također, sitne bore postaju vidljivije što je posebno uočljivo na zreloj koži.

Kako bi koža nakon ljeta što dulje bila preplanula, ali i zdrava, potrebno joj je pružiti odgovarajuću njegu, očistiti je, nahraniti i umiriti sa 100 posto prirodnim sastojcima. Upravo su iz tog razloga u Aromateci pripremili čaroban tretman za dušu i tijelo.

Tretman se sastoji od pilinga kojim se skidaju odumrle stanice kože kako bi bila baršunasto meka te ujednačeno preplanula bez mrlja i perutanja. Osim toga, nakon pilinga koža lakše upija hranjive tvari, ulja, minerale i vitamine koji se nanose maskom i fuzijom za masažu.

Maska hrani, njeguje, umiruje i zacjeljuje kožu te joj vraća vlagu i tonus. Potom slijedi divna, opuštajuća aroma masaža s uljima koja regeneriraju kožu, smiruju upale te blagotvorno djeluju na umornu, zrelu i osjetljivu kožu.

Nakon tretmana koža je još dugo zahvalna, preplanula, meka, baršunasta te zdrava i spremna za hladnije dane, no njega tu ne prestaje. Zato je tim Aromateke u paketu za regeneraciju pripremio sve potrebno za kućni tretman - od intenzivne fuzije za regeneraciju kože, hidrolata lavande, aromaterapeutske maske do pilinga za lice, vrat i dekolte.

Namijenjeni su svim tipovima kože, bez obzira na dob,a mogu je koristiti i osobe s izuzetno osjetljivom kožom jer ne sadrže konzervanse niti sintetske dodatke koji bi je mogli iziritirati.

Zimski su dani već pred nama, a Aromateka i Vecernji.hr misle na vas te najsretnijim čitateljicama dodjeljuju tretman regeneracije lica i paket za regeneraciju. Tretman lica je ovoga puta osvojila Irena Horvatić, a paket za regeneraciju Sanja Tilić. Čestitamo dobitnicama a svima ostalima više sreće želimo već u idućoj nagradnoj igri.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije