Naslovnica Lifestyle Putovanja

Večernji list vodi vas u Istanbul

Sakupite samo dva kupona i osvojite dvije povratne avionske karte za Istanbul
09. travnja 2018. u 11:54 2168 prikaza
S Večernjim u Istanbul
Foto: VL

Sezona godišnjih odmora pred nama je i planovi za doba opuštanja naveliko se slažu. Ako još niste bukirali svoj godišnji, možete još malo pričekati jer možda upravo vas Večernji list odvede na put za Istanbul. Samo su dva kupona potrebna da biste osvojili dvije povratne avionske karte i s Turkish Airlinesom otišli na egzotično putovanje na Orijent. Prvi kupon možete pronaći u utorak 10. travnja.

Sezona godišnjih odmora pred nama je i planovi za sezonu opuštanja naveliko se slažu. Ako još niste bukirali svoj godišnji, možete još malo pričekati jer možda upravo vas Večernji list odvede na put za Istanbul. Samo su dva kupona potrebna da biste osvojili dvije povratne avionske karte i s Turkish Airlinesom otišli na egzotično putovanje na Orijent. Prvi kupon možete pronaći u utorak 10. travnja.

Istanbul je svjetska metropola već dva tisućljeća, otkad ga je Konstantin Veliki pretvorio u glavni grad Rimskog Carstva. Nekadašnja prijestolnica triju velikih carstava – rimskog, bizantskog i otomanskog i dalje je bastion kulture i znamenitosti. Malo je europskih gradova s toliko povijesti i zanimljivosti kao Istanbul. Uz kulturne sadržaje, Istanbul nudi i užitak gastronomije, noćnog života, predivnih pogleda i raznovrsnog šopinga. Jedinstven položaj omogućuje mu da bude most između Zapada i Istoka.

Već u utorak 10. travnja pronađite prvi od dvaju kupona i poletite na godišnji odmor iz snova u Istanbul. Sretnog dobitnika čekaju dvije povratne avionske karte s egzotikom Orijenta.

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas