Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAR ČITATELJIMA

Večernji list daruje priloge Putovanja i Božićni šoping

Poseban prilog Putovanja i Božićni šoping
Foto: VL
28.11.2018.
u 09:36

Saznajte koji su europski gradovi za advent u najljepšem božićnom ruhu i otkrijte kako uštedjeti pri kupnji u Grazu

U četvrtak 29. studenoga potražite darove uz Večernji list. Poseban prilog Putovanja i Božićni šoping poslužit će kao odličan šalabahter tijekom odabira zimske destinacije.

Novi broj priloga Putovanja donosi analize i predviđanja broja turista u svijetu do 2030. godine. Ni ekonomski potresi, ni političke krize, ni sukobi, ni migranti, ni teroristički napadi nisu naškodili svjetskom turizmu. Do 2030. u inozemnim putovanjima prednjačit će turisti iz Kine, Francuske i SAD-a, a svoj obol zasigurno će dati i naši građani, pred kojima je sezona odlazaka u Europu na advent, Novu godinu i skijanje.

Porast broja putovanja tijekom adventa govori da je to razdoblje, osim ljeta, idealno za odlazak na odmor s obitelji ili prijateljima. Europske metropole svake godine privlače sve veći broj turista. Zagreb, Beč i Pariz samo su neki od gradova koji svojim uređenjem i sadržajem nude pravu zimsku idilu. Kako bi olakšao odabir destinacije, Večernji list svojim čitateljima u četvrtak 29. studenoga poklanja prilog Putovanja.

Istraživanje novih destinacija uključuje i dobar šoping. Ako vas miris kuhanog vina i božićnih kolača odvede u Graz, pripremili smo za vas vodič za šoping. U četvrtak 29. studenoga osim priloga Putovanja darujemo i prilog Božićni šoping. Otkrijte gdje možete povoljno kupovati za cijelu obitelj, doživite čaroliju adventa u Austriji i opustite se u najljepšim wellness-oazama.

U četvrtak 29. studenog potražite svoj primjerak Večernjeg lista jer vam poklanjamo priloge Putovanja i Božićni šoping

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije