Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Vecernji.hr daruje vam doček Nove godine u Sheraton Zagreb hotelu

27.12.2018.
u 11:51

Za svoje čitatelje osigurali smo doček Nove godine u Sheraton Zagreb hotelu uz raskošan buffet menu, orijentalne delicije i plesove iz 1001 noći.

Sve što trebate napraviti jest niže u članku napisati koga biste sa sobom poveli na doček Nove godine i zašto, a mi ćemo dva najoriginalnija i najkreativnija odgovora nagraditi sa po dvije ulaznice!

Uđite u Novu godinu u najboljem ozračju u Velikoj dvorani Sheraton Zagreb hotela, uz pregršt biranih jela te uz senzualne taktove i trbušni ples. Očekuje vas niz slanih jela, pića te slastica inspiriranih Šeherezadinim pričama iz 1001 noći.

Sheraton Zagreb tradicionalno je omiljena destinacija Zagrepčana i turista iz čitavog svijeta za raskošne i vesele proslave Nove godine sa stilom. Sheraton Zagreb pripremio je raskošan doček Nove godine u Velikoj dvorani uz zvuke slavljeničkih melodija, obilje pjenušca i biranih delicija.

Uz pregršt zabave novogodišnji paket uključuje predjelo, juhe, glavna jela, deserte, kasno jelo i poklon za sve goste. U paket je uključen i gratis parking u trajanju od 24 sata.

Natječaj je trajao od petka 21. 12. do srijede 26. 12. u 12 sati.

Sretni dobitnici su:
Senka Muslija (10410 Velika Gorica)
Rea Kamenski (10000 Zagreb)
Čestitamo!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije