Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti

Važna odluka: Kada bi žene trebale ući u brak?

muškarac, žena, krevet, ljubljenje, par, partneri,  (1)
Thinkstock
05.09.2013.
u 12:10

Autorica ženama savjetuje kako da prepoznaju kvalitete dobrog partnera i razmisle o opcijama...

Mnoge žene dugo biraju idealnog muškarca, i tako im prođu godine u soliranju, a u 30-ima ih već polagano počne hvatati panika jer im biološki sat otkucava...

Što učiniti ako na vidiku nema pravog i treba li "potpisati papire" prvom koji naiđe? Na to pitanje pokušala je odgovoriti Lori Gottlieb, autorica knjige Marry Him: the Case for Settling for Mr. Good Enough.

Ona opisuje kako je na pragu 40. odlučila roditi dijete. Zbog pogrešnih  pretpostavki i uvjerenja dugo je vremena provela sama odbacujući muškarce jer nijedan nije bio dovoljno dobar za nju. Konačno se sredila, unajmila trenera za veze i zaljubila se, piše portal YourTango.

– Pravo je vrijeme za vjenčanje kada pronađete pravog muškarca – govori trenerica za veze Ronnie Ann Ryan. Najbolja stvar koju možete učiniti kada tražite ljubav jest prepoznati da ste naišle na pravog...

Jeste li pronašle pravog romantičnog partnera s kojim želite provesti ostatak života najbolje ćete znati sami, a pomoći će vam i ova pitanja. Nikako ne biste trebali odbacivati dobrog muškarca samo zato što je došao u 'pogrešno' vrijeme. Kada pronađete onoga zbog kojega će vam se srce topiti, onoga tko vas poštuje i dobro se ponaša prema vama, samo naprijed!

 

Što je važno pri odluci hoćete li se s nekim vjenčati? Provjerite ovu listu:

 1. Volite li jedno drugo?

2. Poštujete li se?

3. Je li vam zabavno zajedno?

4. Na koji se način odnosi prema vama?

5. Imate li slične vrijednosti?

6. Želite li iste stvari u životu?

7. Jeste li kompatibilni?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije