Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vaša kuća s prozorima Elegant simbol je održivog, modernog i šarmantnog doma

Foto: Deceuninck
1/5
30.06.2021.
u 17:04

Nagrađivani prozor Elegant predstavlja inovaciju u ponudi prozora na tržištu PVC stolarije. Jedinstvenog je dizajna i vrhunskih performansi koje potpisuje tvrtka Deceuninck - jedan od vodećih svjetskih dizajnera i proizvođača PVC profila za prozore i vrata.

Kao što i samo ime govori, prozori Elegant predstavljaju inovaciju koja se temelji na vrhunskim performansama, inovaciji i jedinstvenom dizajnu. Poznato je da kvalitetna PVC stolarija prednjači u pogledu izolacije, a važno je istaknuti da PVC prozori mogu biti održivo rješenje koje štedi energiju i štiti okoliš. Pojavom Deceunickovog prozorskog profila Elegant PVC stolarija postaje savršena opcija koja odgovara svim suvremenim zahtjevima gradnje, dizajna, uštede energije i održivosti. Osim nepobitnih dizajnerskih atributa, potvrđenih brojnim nagradama struke poput Red Dot Design Award 2019 za najbolji dizajn, ovaj prozor će vam zajamčiti i mirnu savjest.

Ako razmišljate o pasivnoj kući i pobornici ste nZEB koncepta (zgrade gotovo nulte energije), onda s prozorom Elegant nećete pogriješiti. Iako svojom estetikom i izgledom predstavlja pravu alternativu aluminijskim profilima, on s druge strane zadržava sva izolacijska svojstva PVC-a, što itekako pridonosi uštedi energije. Štoviše, zbog mogućnosti ugradnje izuzetno debelih stakala, s Elegantom se jednostavno i učinkovito može realizirati standard za pasivne kuće.

Idealno rješenje za svaki stil gradnje

Prednosti Deceuninck profila nisu samo u korištenoj tehnologiji i vrhunskoj izolaciji.  S obzirom na to da u Deceunincku inzistiraju na bespogovornoj kvaliteti PVC stolarije, ali razumiju i potrebu za vrhunskom estetikom, Elegant profili dizajnirani su da zadovolje oba kriterija. Deceuninck je s profilom Elegant otišao još dalje - napustili su klasično područje PVC prozora i zakoračili u područje profinjenog dizajna i besprijekornog izgleda.

S Elegant profilima imat ćete puno prirodnog svjetla u svom domu. Prostori opremljeni prozorima Elegant profitiraju od izuzetno uskog dizajna prozorskog sustava profila. Naime, posebno veliki i stabilni prozori koji se mogu realizirati pomoću specijalne tehnologije lijepljenja stvaraju svijetle i osunčane prostore te dodatno pridonose udobnosti vašeg doma.

Analizom zahtjeva kupaca i njihovih potreba, u Deceunincku su identificirali tri glavna stila gradnje i za svaki od njih uskladili teksture i boje. Tako Elegant možete birati u paleti od preko 50 boja i odabrati upravo onu koja najviše odgovara vašim individualnim željama, bilo da se radi o novogradnji ili renovaciji.

  • Ruralni stil - ovdje su istaknute teksture prirodnog i obojenog  drva u toplim tonovima. Savršeno se uklapaju s karakterom kuća u područjima izvan gradske vreve i uključuju prirodne boje drva za tradicionalni stil gradnje i boje obojenog drva koje predstavljaju savršenu simbiozu između tradicionalnog i modernog stila.

Foto: Deceuninck

  • Urbani stil - dominiraju upečatljive boje s mnoštvom sivih nijansi pogodne za urbano-industrijsko okruženje. Sve su traženija moderno uređena potkrovlja - i u nas sve popularniji loftovi - koji postaju sinonim urbanog, no istovremeno udobnog i opuštenog načina života. Minimalizam uz velike prozore s puno svjetlosti nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Deceuninck

  • Moderni stil - elegancija prozorskih profila Elegant u potpunosti će doći do izražaja u modernim domovima, gdje je ovaj minimalistički profili skladno povezan s profinjenim metalik tonovima i teksturama koji odgovaraju najsuvremenijim dizajnerskim zahtjevima.

Foto: Deceuninck

Važno je napomenuti kako je sigurnost ovih profila maksimalna - prozori Elegant su izuzetno čvrsti te pružaju osjećaj stabilnosti i dodatnu zaštitu od provalnika (s lakoćom postižu klasu otpornosti RC2). Također, profili prozora su u skladu sa svim zakonskim propisima o protupožarnoj zaštiti. Uz profesionalnu ugradnju od strane Deceuninck partnera, Elegant predstavlja trajno rješenje za prozore s vrhunskim izolacijskim i estetskim svojstvima.

Inovacija u PVC stolariji

Foto: Deceuninck

Platforma Elegant dodatno je ojačala poziciju cijele Deceuninck grupacije kao lidera na području inovacija za PVC sustave prozora i vrata. S gotovo 84 godine iskustva, Deceuninck primjenjuje jedinstvenu strategiju kojoj je glavni cilj inovacija i održivost. Ukratko, možemo reći da je Deceuninck napravio pravu revoluciju na području PVC prozora i vrata. Tako Deceuninck uspješno u vaš dom unosi PVC profile za prozore i vrata koji zadovoljavaju vaše potrebe za toplinskom učinkovitošću, ali i svim estetskim zahtjevima i održivošću.

Posljednje, ali ne i najmanje važno - tvrtka Deceuninck iz godine u godinu postiže zapanjujuće rezultate u pogledu zaštite okoliša. Svi njihovi proizvodi su ekološki prihvatljivi, mogu se reciklirati do 100% te istovremeno povećavaju udobnost domova.  Uz platformu Elegant tvrtke Deceuninck, dobit ćete cjelovit, inovativan i moderan koncept prozora.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije