Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Varteks Modabus – Novi oblik modnog šopinga

Varteks Modabus
Foto: Promo
1/3
05.03.2019.
u 12:43

100-godišnji Varaždinski modni inovator predstavio je poseban koncept – jedinstveni modni doživljaj koji dolazi k tebi.

„Varteks Modabus eliminira udaljenost između kupca i trgovine. Vraćamo se u mjesta u kojima smo nekada bili i idemo gdje još nikada nismo. Donosimo vam ponudu kvalitetnih odijela od vrhunskih tkanina, ali i druge muške i ženske odjeće uz stručno vodstvo naših konzultanata za potpuni modni doživljaj. Također, Modabus ćemo iskoristiti za predstavljanje kolekcija i druge modne doživljaje koji se inače događaju samo u glavnom gradu“ istaknuo je predsjednik uprave Varteksa, Nenad Bakić.

Foto: Promo/Eva Virc

VARTEKS Modabus 13. veljače 2019. prvi je puta otvorio svoja vrata ispred Arene u Varaždinu, a uskoro će posjetiti više od stotinu mjesta diljem Hrvatske. “Varaždin i Varteks su neraskidivo vezani, a između dva svjetska rata, Varteks, tadašnji Tivar, imao je autobuse s tzv. ambulantnom prodajom koji su išli širom zemlje. Bio je čak i poznat kao ‘Grad dobrih odijela’. Vjerujem da je ova suvremena, vrlo inovativna, interpretacija tog koncepta odlična promocija za Varteks kvalitetu, ali i za brandiranje Varaždina kao grada kulture i tradicije lijepog odijevanja. Velika promjena na bolje za građane kojima je kvaliteta našeg Varteksa bila nedostupna” rekao je gradonačelnik Varaždina, Ivan Čehok.

“Kao izbornik cijenim profesionalce koji mi pomažu pri izboru. Brzo uočavanje najboljih opcija donosi uspjeh” komentirao je svoje iskustvo u Modabusu hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić.

Foto: Promo/Eva Virc

„Već sto godina posvećeni smo izradi savršenih odijela. Isprobajte ih u svom susjedstvu, recite nam svoje mišljenje ili odmah kupite u našem webshopu uz pomoć naših asistenata, uz dostavu na kućna vrata“ pozvao je Bakić u ime 1055 zaposlenika Varteksa.

Od predstavljanja 13. veljače naš Modabus je posjetio čak šest lokacija diljem cijele Republike Hrvatske! Među kojima su Koprivnica, Vukovar, Jastrebarsko, Dugo Selo, Križevci i najpoznatija proizvodnja automobila u Hrvatskoj, “Rimac automobili”.  Ali to je samo početak. Pratite nas i dalje te i doživote ovo modno iskustvo iz prve ruke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije