Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Mnogi su se našli u ovoj ljubavnoj situaciji... A kako biste vi reagirali?

Dani su postali tjedni, a tjedni mjeseci. Zašto mi se ne javlja? Što sam napravila krivo? Plakala sam, a prijateljice su me očajnički pokušavale utješiti. No utjehe nije bilo, utješiti me mogao samo jedan poziv...
21. listopada 2016. u 17:41 3 komentara 12254 prikaza
Tužna žena
Foto: Pixabay
Pogledajte galeriju 1/3

Ispovijest jedne mlade Zagrepčanke podijelila je ljude. Jedni smatraju kako bi sve trebala zaboraviti i krenuti dalje, drugi vjeruju u ljubav koja pobjeđuje sve. Njezinu priču prenosimo u cijelosti... 

Nikad nisam vjerovala u ljubav, a onda se nakon mnogo godina pojavio on. Visok, muževan i nadasve inteligentan. Osvojio me možda ne na prvu, ali na drugu. Jer samo sam s njim mogla zamisliti budućnost, samo me on mogao uzdignuti do najvećih visina i baciti u očaj. 

Sve je bilo idealno – svidjela sam mu se. Najljepše noći proveli smo šećući pod kišom, romantično ispijajući čaj u toplim gradskim kafićima. Pomogao mi je oko fakulteta, a ja bih mu skuhala vruću kavu svaki dan kada bi se ranom zorom uputio na posao gdje je brzo napredovao zahvaljujući svojoj ambiciji i inteligenciji.

Ali idila nije bila dugog vijeka. Uskoro je sve krenulo nizbrdo. Danima mi se nije javljao iako je često spominjao kako mu nedostajem, koliko želi voditi ljubav..

Dani su postali tjedni, a tjedni mjeseci. Zašto mi se ne javlja? Što sam napravila krivo? Plakala sam, a prijateljice su me očajnički pokušavale utješiti. No utjehe nije bilo, utješiti me mogao samo jedan poziv.

Tipkanje, pametni telefon, dating app dating aplikacije na hrvatski način Naša novinarka tražila je 'ljubav' putem aplikacije za upoznavanje. Evo što joj se dogodilo Minela Ibrakić TUŽNA MINELINA ISPOVIJEST Izgubila sam dečka na tragičan način, ali i dalje vjerujem u ljubav  ovo vas odaje Kažete da biste ga 'ispalili iz topa', ali ako radite ovo – bivšeg još niste izbacili iz glave!

Kada se poziv napokon dogodio, susrela sam se najvećom izdajom. Tu večer kad smo se trebali naći, nije mi se javljao na stotinu mojih poziva. Slučajno sam prolazila njegovom ulicom i ugledala sam ga s drugom! Za mene, svijet je bio gotov.

Prošle su godine, a on mi se katkad javljao sa željom da me vidi. Bila sam povrijeđena, ali uvijek bih mu dala šansu, uvijek sam mu vjerovala. Na društvenim se mrežama fotografirao s desecima žena. Govorio je koliko su one bolje i uspješnije od mene. Srce mi se slamalo, ali i dalje sam ga voljela. 

Postajala sam sve više očajna, tražila sam razlog takvom ponašanju. Pitala bih ga kad će me pustiti više, kada će sve biti gotovo? No on me nastavljao držati u blizini, znajući kako sam posve njegova.

I sada, godinama nakon našeg zadnjeg susreta, sada kada je oženjen, a ja samo naizgled našla sreću s drugim... Još ga volim. I pitam se: gdje li sam samo pogriješila... 

>> Iznenadio se: Suprug ostavio mladenku nakon vjenčanja jer je bila – ružna

otkrio gdje je za valentinovo
Grašo progovorio o vezi s Hanom Huljić, ali i puncu Tončiju: 'Svaka spačka može bit' fatalna za njega'
CVH
Pametni sustavi poboljšavaju sigurnost na cestama
Najčešći uzrok prometnih nesreća su ljudske pogreške, a ovo su sustavi koji to pokušavaju ispraviti
  • Stijena001:

    Pogrjesila si onog trena kad si prestala sebe voljeti.... inace bi shvatila da nitko nije vrijedan vise od tebe

  • centirion:

    Žene ne kuže da mnogi muskarci ne vole konfrontacije rasprave i melodrame! Jer time se nista popraviti ne može.Kad im neko ne odgovara jednostavno se u tišini povuku!

  • highlander.ikea:

    Nikada se to ne oprosti, ali da se ostane zajedno, ostane, zivo isto, potisne se, ali kad je ona bolesna i slucajno si joj stao na glavu...onda joj se nes poremeti u glavi, onda hoce samo za novce..