Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljutiti muž

Varala ga godinama s trenerom pa joj se ovako osvetio

SEks
Foto: Shutterstock
13.01.2015.
u 11:13

Pismo je dospjelo u medije nakon što je jedan muškarac pronašao letak na svom automobilu

Ljutit i razočaran suprug otkrio je da ga supruga vara s trenerom dulje vrijeme i odlučio joj je napakostiti.

Došao je na ideju da svima u teretani u koju je njegova žena išla više od 6 godina obznani što se dogodilo između nje i trenera.

Iznenađeni građani neobičnu su poruku pronašli na svojim automobilima, piše Cosmopolitan, i ostali nemalo iznenađeni pročitavši ovo:

"Moja supruga Lisette _______ k**** koja vozi crni Porsche Panamera, duže od 6 godina je klijentica Chrisa_____ (trener) koji je mojoj ženi k****i pružao seksualno i emotivno zadovoljstvo pet dana u tjednu u 5 sati ujutro. Ako želite da i vaša žena ima takvu aferu, pošaljite je u ovu teretanu i trener će imati seksualne odnose s njom. Sretan sam što sam se riješio ove k***e koja je mu je raširila noge. Uvjerio ju je da meni laže o tome što se događa među njima i nastavio imati seksualne odnose s njom.

Richard, sretan suprug koji se riješio žene k***e. 

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte..."

Pismo je dospjelo u medije nakon što je jedan muškarac pronašao letak na svom automobilu.

– Pronašao sam ovu poruku na automobilu nakon što sam izašao iz bara. Očito je muškarac odlučio uništiti svoju ženu koja ga je varala 6 godina s osobnim trenerom iz teretane. Ovi leci su posvuda, na svakom automobilu.

 

 

Komentara 44

MU
mudri
13:10 13.01.2015.

Sad će se naći pametnjakovića koji će joj naći opravdanje. Žena je kur.. I gotovo.

MO
moslavina9954
13:48 13.01.2015.

Dobro i ispravno je napravio! Stvarno može biti sretan što se riješio žene k...e. Šteta što to prije nije saznao, a za to je sam kriv.

Avatar Babaluji x
Babaluji x
13:16 13.01.2015.

hahaha al sam se nasmijao )))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije